Bűbájos Hagyományos Villa Puerto de la Torre-ban

Üdvözöljük álmai otthonában, amely a keresett Puerto de la Torre közösségben található, mindössze egy rövid sétára a pezsgő üzletektől, hangulatos bároktól és ízletes éttermektől. Ez a varázslatos hagyományos villa a klasszikus bájt modern lehetőségekkel ötvözi, és egy privát menedéket kínál kényelmes hozzáféréssel Málaga szívéhez.

Ingatlan Jellemzői:

Impozáns Bejárat: A közelítéskor egy gyönyörűen tájolt bejárat fogad érett növényzettel, amely árnyékot és privát szférát biztosít. A lejtős feljáró egy tágas udvarhoz vezet, ahol bőséges parkolóhely, egy kocsibeálló, valamint egy nagy garázs és tárolóhely található. • Udvari Jellemzők: Élvezze a szabadtéri életet a ház előtt futó kihúzható napernyőkkel, amelyekhez egy lenyűgöző támfal tartozik, amelyet virágzó Bougainvillea díszít. • Sokoldalú Elrendezés: A villa két szinten van elosztva, beleértve egy független, egy hálószobás apartmant saját bejárattal. A fő szinten található:

o Elegáns Bejárat: Egy üdvözlő ív görög stílusú oszlopokkal és hagyományos spanyol díszítésekkel. o Funkcionális Konyha Étkezővel: Egy jó méretű konyha kamrával és közvetlen hozzáféréssel egy teraszhoz, amely ideális szabadtéri étkezésekhez. o Világos Nappali: Tágas és légies, nyitott kandallóval és elbűvölő kilátással a buja fák lombkoronája fölé. o Privát Szobák: Három dupla hálószoba, egy családi fürdőszoba, és egy mester hálószoba lenyűgöző saját fürdőszobával, saját merülőmedencével. • Vendéglátóhely: Az alsó szinten egy független, egy hálószobás apartman található nyitott nappalival, teljesen felszerelt konyhával és fürdőszobával. Ez a terület potenciálisan átalakítható egy három hálószobás apartmanná, tervezési engedély függvényében. • Kültéri Oázis: A villa egy nagy, fedett úszómedencével rendelkezik, amelyet buja, érett növényzet vesz körül, árnyékot biztosítva és tökéletes helyszínt kínálva a nyári összejövetelekhez. Több terasz és tárolóhely áll rendelkezésre, bőséges helyet biztosítva tárolásra és szórakoztatásra. • Modern Kiegészítők: Az ingatlan hűtő-fűtő klímával, nyitott kandallóval rendelkezik, és csatlakoztatva van a városi vízhálózatra és a főáramra. Bár a villa jó állapotban van, izgalmas lehetőséget kínál a modernizálásra, lehetővé téve, hogy saját ízlésére szabja.

Régióról:

Puerto de la Torre egy bájos és pezsgő közösség, amely barátságos légköréről és könnyű hozzáféréséről ismert Málaga kínálataihoz. Élvezze a nyugodt menedéket ebben a lakóhelyben, miközben mindössze 10 perces autóútra van Málaga központjától. Itt gazdag kulturális jelenetet, történelmi nevezetességeket, nyüzsgő piacokat és egy sor étkezési és szórakozási lehetőséget talál.

Akár egy karakteres nyugodt otthont keres, akár egy projektet, amibe saját stílusát beleviheti, ez a villa kivételes lehetőséget kínál. Érje el a bűbájos és potenciális ingatlan varázsát, és tegye a sajátjává!

További részletekért vagy a megtekintés ütemezéséhez kérjük, lépjen kapcsolatba velünk még ma.

Térkép