Bűbájos Villa El Cotóban: A Kényelem és Elegancia Ötvözete

Fedezze fel a kényelem, stílus és praktikum tökéletes egyensúlyát ezzel a csodálatos villával, amely az rendkívül keresett El Cotó negyedben helyezkedik el, Fuengirola mellett. Ez az aprólékosan karbantartott ingatlan három szinten terül el, és harmonikus lakóélményt kínál, amely minden igényét kielégíti.

Ingatlan Főbb Jellemzői:

Napsütötte Terasz & Kényelmes Parkolás: A felső szinten egy napfényes terasz és bőséges parkolóhely található, biztosítva a könnyű hozzáférést és kényelmet. • Tágas Élettér: Élvezze a tágas nappali és étkező területet, amely zökkenőmentesen összekapcsolódik egy nagy terasszal, ideális vendéglátásra vagy pihenésre, miközben elmerül a gyönyörű környezetben. • Funkcionális Konyha: A jól felszerelt konyha egy hasznos kamrával rendelkezik, amely megkönnyíti a mindennapi életet. • Kényelmes Hálószobák: A középső szinten három kényelmes hálószoba található, köztük egy master lakosztály saját fürdőszobával. Két hálószoba egy nagy teraszt oszt meg, amely ideális a relaxációra vagy reggeli kávézásra. • Sokoldalú Plusz Szoba: Egy további szoba ezen a szinten rugalmasságot biztosít különféle felhasználási lehetőségekre, például home office-ra vagy játszószobára. • Önálló Földszinti Terület: Az alsó szinten egy privát bejárat és egy tágas 98 négyzetméteres terület található, amely tartalmaz egy nyitott nappalit konyhasarokkal, bárral és további szobával. Ez a tér tökéletes vendégek fogadására vagy külön lakóterület kialakítására. • Kültéri Oázis: Lépjen ki egy bűbájos kertbe, amely medencével, BBQ területtel és fedett terasszal rendelkezik. A medence terület a napfényben fürdik egész nap, invitáló helyet biztosít egy frissítő úszáshoz és szabadtéri összejövetelekhez.

Bőséges Parkolás: Az ingatlan nagy parkolóhelyet kínál két vagy több autó számára. • Modernizálási Lehetőség: 1997-ben épült, kiváló állapotban van, és fantasztikus lehetőséget nyújt kortárs frissítésekhez. Néhány modern érintéssel ezt a bűbájos lakóhelyet egy modern menedékké alakíthatja.

Ez a villa nem csupán egy otthon; ez egy életstílus. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megtekintést egyeztessen, és felfedezze ennek a figyelemre méltó ingatlannak a lehetőségeit. Ne hagyja ki ezt a varázslatos villát El Cotóban!

El Coto Részletezése

El Coto, Fuengirola mellett elhelyezkedő csendes és keresett negyed, amely híres bájos légköréről és kényelmes szolgáltatásairól. Ez a lakóövezet nyugodt menedéket kínál, miközben közel van Fuengirola vibráló szívéhez.

Közel Fuengirolához: Csak egy rövid autóútra a pezsgő Fuengirolától, El Coto könnyű hozzáférést biztosít széles választékú vásárlási, étkezési és szórakozási lehetőségekhez. • Zöld Területek: A negyed gyönyörű zöld területekkel és parkokkal rendelkezik, tökéletes kültéri tevékenységekhez és kellemes sétákhoz. • Közösségi Szellem: El Coto a barátságos közösségéről és családbarát környezetéről ismert, ideális hely azok számára, akik barátságos és biztonságos otthont keresnek. • Kiváló Közlekedési Kapcsolatok: A terület kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, könnyű hozzáféréssel a főutakhoz és tömegközlekedési lehetőségekhez, biztosítva a zökkenőmentes kapcsolatot a környező területekkel.

Élvezze a nyugodt El Coto légkörét és a közeli Fuengirola pezsgő energiáját. Ez a bájos negyed tökéletes egyensúlyt kínál a pihenés és a kényelem között, így kivételes helyszínt biztosít az élethez.

Térkép