Kifinomult Mediterrán Villa Lenyűgöző Tengerparti Kilátással és Kiváló Elhelyezkedéssel

Fedezze fel a végső mediterrán életstílust ezzel a páratlan ingatlannal, amely kiemelkedő kényelmet, luxust és befektetési lehetőségeket kínál. Akár álmai nyaralóházát, jövedelmező bérbeadási lehetőséget, vagy állandó lakóhelyet keres, ez a villa ideális lehetőséget biztosít a tengerparti élet legjavának megélésére.

Ingatlan Főbb Jellemzői:

Kiváló Elhelyezkedés: Csak 4 perces sétára a tiszta strandoktól, 10 percre egy bevásárlóközponttól és mozittól, és kevesebb mint 20 percre a vibráló bároktól és éttermektől. A repülőtér és Marbella központja mindössze 20 perces autóútra található. • Exkluzív Magánélet: A csendes cul-de-sac végén helyezkedik el, ahol nincs áthaladó forgalom, biztosítva a nyugalmat és békét. • Lenyűgöző Tengerparti Kilátás: Lélegzetelállító tengeri kilátással üdvözlik, ahogy belép a kapukon. • Luxus Kültéri Terek: Élvezze a tágas, privát medencét és a bőven elérhető pihenőteret, tökéletes a napozáshoz kedvenc italával. • Elegáns Élettér: A fő nappali klasszikus fa tüzelőhelyével biztosít kényelmes estéket, és zökkenőmentesen átjár az outdoor étkező területre panorámás kilátással. • Gourmet Konyha: Kiválóan felszerelt konyha és világos, külön étkező szoba, mindkettő a kulináris élmények fokozására és a lenyűgöző kilátások teljes kihasználására tervezték. • Kényelmes Hálószobák: Tartalmaz egy nagy dupla ágyas hálószobát beépített szekrényekkel, egy családi fürdőszobát nagy fürdőkáddal és masszázs zuhanyzóval, egy világos, tágas fő hálószobát, valamint egy harmadik, sokoldalú szobát, amely iroda vagy nagy walk-in szekrényként használható. Egy másik fürdőszoba masszázs zuhanyzóval szintén rendelkezésre áll. • Kiegészítő Szállás: Egy különálló apartman a medence szintjén, dupla ágyas, fürdőszobával és konyhasarokkal, tökéletes vendégeknek vagy további bérleti jövedelemhez. • Sokoldalú Használat: Korábban sikeres nyaraló bérbeadás és kedvelt családi otthon volt, így ideális választás különféle igényekhez.

Régió Leírása

Costa del Sol – Egy Mediterrán Kincs

A Costa del Sol, híres lenyűgöző tengerpartjáról és vibráló kultúrájáról, álom célpont azok számára, akik napfényt, tengert és kifinomultságot keresnek. Spanyolország déli partján elterülő régió lenyűgöző strandokat, kristálytiszta vizeket és egész évben enyhe klímát kínál.

Régiós Főbb Jellemzők:

Gyönyörű Strandok: A régió híres aranyhomokos és tiszta vizű strandjairól, számos strand csak egy rövid sétára az új otthonától. • Virágzó Kultúra: Tapasztalja meg a hagyományos spanyol bájt és a modern kényelmet, gazdag kulturális és szabadidős tevékenységekkel, beleértve élénk bárokat, gourmet éttermeket és nyüzsgő piacokat. • Kényelmes Elérhetőség: Kiváló közlekedési kapcsolatokkal, köztük egy közeli nemzetközi repülőtérrel, a régió és azon túl való felfedezés könnyedén megvalósítható. • Luxus Életstílus: A Costa del Sol számos prémium szolgáltatást kínál, beleértve golfpályákat, marínákat és dizájner boltokat, így a luxus keresőinek paradicsoma. • Történelmi Marbella: Rövid autóútra található Marbella, amely a történelmi óváros báját és a kortárs kifinomultságot ötvözi, lenyűgöző építészetével és élénk társadalmi életével.

Ölelje át a Costa del Sol vonzerejét, és tegye ezt a lenyűgöző villát a mediterrán életstílusának kapujává.

Térkép