Fedezze fel Saját Magánszentélyét Esteponában

Képzeljen el egy visszavonulási helyet a festői vidék szívében, ahol elmenekülhet a mindennapi nyüzsgéstől. Ez a bájos rezidencia egyesíti a vidéki élet nyugalmát a modern kényelemmel, mindössze 10 perces autóútra a pezsgő Estepona partvidékétől és a nyugodt Playa del Cristo strandtól. Estepona maga egy kincsesbánya, amely kórházat, iskolákat, étkezési lehetőségeket és szabadidős központokat kínál, biztosítva, hogy minden szükséglet kéznél legyen.

Ingatlan jellemzők:

• Elegáns lakóterek: A második emeleten található otthon három gyönyörűen berendezett hálószobával rendelkezik, köztük egy fő lakosztállyal, amely békés reggeleket és nyugodt éjszakákat ígér. A további két hálószoba tágas, tökéletes a család vagy vendégek számára. • Kényelem és komfort: Két jól felszerelt fürdőszoba biztosítja a magánéletet és a kényelmet minden lakó számára. • Hangulatos nappali: A földszinten egy tágas nappali található, ahol egy ropogó kandalló melegséget és bájt sugároz, ideális az otthonos estékhez. • Hívogató konyha és terasz: A nagy konyha, amelyhez egy kamra is tartozik, közvetlenül kapcsolódik egy hangulatos teraszhoz, ahol a medence melletti pihenés és Estepona vidékének lélegzetelállító kilátása vár. • Bájos faház: Bővítse ingatlanát egy bájos faházzal, amely ideális vendégháznak vagy magán visszavonulási helynek. • Tágas kert: A környező terület, melyet különféle fák díszítenek, üres vásznat kínál, ahol saját kertjét kialakíthatja és személyre szabhatja ezt a nyugodt menedéket.

Miért Estepona?

Estepona, Spanyolország Costa del Sol régiójának ékköve, híres arról, hogy hagyományos báját modern kényelmi szolgáltatásokkal ötvözi. Lenyűgöző partvidékével, gyönyörű strandjaival és élénk helyi kultúrájával Estepona több, mint egy lakóhely – egy életstílus. Élvezze az étkezési, bevásárlási és szórakozási lehetőségek széles skáláját, valamint a közeli városok és látnivalók könnyű elérhetőségét.

Ragadja meg a lehetőséget, hogy elmerüljön ennek az esteponai otthonnak a békés luxusában, ahol a nyugalom és a diszkréció nemcsak jellemzők, hanem életstílus. Ne hagyja ki az alkalmat, hogy birtokoljon egy szelet paradicsomot ebben a varázslatos helyen!

Térkép