Eladó: Lenyűgöző Egyszintes Villa Pinos de Alhaurínban

Találja meg álmai otthonát Pinos de Alhaurín csendes magaslatain, ahol a kényelem találkozik a luxussal. Ez a bájos villa lélegzetelállító kilátást nyújt Málaga-öblére, és tökéletes egyensúlyt kínál a nyugalom és a kényelem között. Íme, mi teszi ezt a villát igazán különlegessé:

• Kiváló elhelyezkedés: Pinos de Alhaurín legmagasabb részén található, páratlan panorámás kilátással Málaga-öblére. A villa egy csendes, barátságos környéken fekszik, mindössze 5 percre Alhaurín de la Torre-tól és 20 percre a Málaga repülőtértől. A golfpályák és a Costa del Sol strandjai is könnyen megközelíthetők. • Tágas lakótér: Ez az egyszintes villa az abszolút kényelem és könnyedség jegyében lett tervezve. A 4 tágas, beépített szekrényekkel rendelkező dupla hálószobával és 4 fürdőszobával (amelyek közül 2 en-suite) mindenki számára elegendő teret és magánéletet biztosít. • Elegáns belső terek: A villa világos, tágas konyhával rendelkezik, amely hegyekre néző kilátással teszi az ételkészítést élvezetessé. Az impozáns nappali gyönyörű kandallóval és nagy ablakokkal büszkélkedhet, amelyek egy lenyűgöző teraszra vezetnek.

• Kültéri oázis: A teraszról lenyűgöző kilátás nyílik Málaga-öblére, a repülőtérre és a környező hegyekre, ami tökéletes helyszínt biztosít családi összejövetelekhez és vacsorákhoz. A kert szépen parkosított, medencés résszel, egy kör alakú pergolával, frissítő zuhannyal és egy bájos fürdőszobával rendelkezik. • További jellemzők: Az ingatlan egy nagy garázzsal rendelkezik, ami ideális az autók szerelmeseinek, valamint több tárolóhelyiséggel, amelyek szabadidős területként vagy irodaként is használhatók. A tágas mosókonyha a mindennapi élet kényelmét növeli.

• Magánélet és hozzáférés: A villa két utcára néz, így nincsenek közvetlen szomszédok, ami fokozza a magánéletet és a nyugalmat.

Régió áttekintés: Pinos de Alhaurín

Pinos de Alhaurín festői és keresett terület, amely gyönyörű kilátásáról és nyugodt környezetéről híres. Csak egy rövid autóútra található Alhaurín de la Torre-tól, ez a régió a békés visszavonulás varázsát kínálja, miközben közel van a városi kényelmi szolgáltatásokhoz. A terület kiváló közösségéről ismert, így ideális választás családok és szakemberek számára egyaránt. A Málaga repülőtér, világszínvonalú golfpályák és a Costa del Sol aranyhomokos strandjai gyorsan elérhetők, így Pinos de Alhaurín tökéletes egyensúlyt teremt a kikapcsolódás és a kényelem között.

Tapasztalja meg a kényelmes életstílus csúcsát ezzel a gyönyörű villával a Costa del Sol egyik legkeresettebb helyén. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Térkép