Tengerparti Elegancia: Lenyűgöző Északi Stílusú Tengerparti Otthon Marbellában

Tapasztalja meg a tengerparti élet tökéletességét ebben a kifinomult, teljesen felújított északi stílusú otthonban, ahol a nyugodt fehér színvilág találkozik a természetes anyagok gazdagságával. Csak néhány lépésre Marbella legkívánatosabb tengerpartjának érintetlen homokos partjától, ez az ingatlan egyszerre kínál luxust és kényelmet egy tökéletes csomagban.

Ingatlan jellemzők:

• Modern északi dizájn: Nemrégiben felújítva, elegáns, fehér belső térrel és természetes elemekkel. • Egy szintes kényelem: Élvezze az egyszintes lakóteret, amely ideális a nyugodt életmódhoz. • Lélegzetelállító kilátás: Tágas terasz, ahol gyönyörű naplementéket élvezhet a Földközi-tenger felett. • Kiváló elhelyezkedés: A második vonalon található a tengerparttól, közvetlen hozzáféréssel Marbella legszebb homokos strandjaihoz. • Exkluzív strandklubok a közelben: Csak 5 perces sétára a Looma, Bonos Beach, El Sirocco, El Dune és Nosso prémium strandkluboktól. • Kényelmes közlekedés: Könnyű autópálya-hozzáférés, 5 perces autóútra Marbellától és 30 percre a repülőtértől. • Befektetési lehetőség: Magas bérleti hozam biztosítja a jövedelmező befektetést.

Fedezze fel Marbellát:

Marbella, Spanyolország Costa del Sol régiójának ékköve, híres lenyűgöző partvonaláról és pezsgő életstílusáról. A város tökéletes keveréke a hagyományos bájnak és a modern luxusnak, világklasszis kényelmi szolgáltatásokkal, gyönyörű strandokkal és élénk társasági élettel. A városban exkluzív strandklubok, gourmet éttermek, bájos óvárosi utcák és luxus bevásárlóközpontok várják az idelátogatókat, így Marbella ideális hely a kikapcsolódásra és az izgalmak keresésére egyaránt.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy szelet tengerparti paradicsomot birtokoljon. Foglalja le megtekintését még ma – ez az ingatlan gyorsan elkel!

Térkép