Idilli Mediterrán Villa Lélegzetelállító Kilátással

Fedezze fel saját kis paradicsomát ezzel a bájos villával, amely egy dombtetőn helyezkedik el, páratlan kilátást nyújtva a tengerre és a hegyekre. A holland művész által tervezett ingatlant jelenlegi spanyol tulajdonosai mediterrán varázzsal gazdagították. A ház természetes fényárban úszik, és nyugodt menedéket kínál, mindössze 5 percre Estepona pezsgő tengerpartjától.

Ingatlan jellemzők:

• Elegáns lakóterek: A villa nyitott koncepciójú nappalival és konyha-étkező résszel, két hangulatos hálószobával és egy tágas fürdőszobával rendelkezik. A magas mennyezetek fagerendákkal fokozzák a tér és a melegség érzetét. • Tágas kert: Élvezze a szabadban töltött időt három fedett teraszon, amelyek ideálisak pihenésre és szórakoztatásra. Merüljön el a frissítő medencében, vagy fedezze fel a buja kertet, amelyet számos mediterrán növény díszít, valamint egy gyümölcsöskertet, amely hatékony öntözőrendszerrel van ellátva. • Sokoldalú melléképületek: Az ingatlanhoz három melléképület tartozik, amelyek könnyedén átalakíthatók további hálószobákká vagy vendégházakká. • Magánélet és kilátás: Élvezze ennek a teljesen független és privát otthonnak a nyugalmát, zavartalan kilátással a tengerre és a hegyekre. Az ingatlan egy festői túraútvonal közelében található, így valódi békét és természeti szépséget kínál. • Közeli szolgáltatások: Idilli fekvése ellenére a villa mindössze öt percre található a strandtól, és közel van minden szolgáltatáshoz, amelyet Estepona és a Costa del Sol kínál.

Esteponáról

Estepona, Spanyolország Costa del Sol régiójának festői városa, híres lenyűgöző strandjairól, élénk kikötőjéről és bájos óvárosáról. A hagyományos andalúz építészet és a modern kényelmi szolgáltatások ötvözetével Estepona gazdag kulturális élményt és nyugodt tengerparti életstílust kínál. Fedezze fel a város szűk, virágokkal díszített utcáit, élvezze a helyi és nemzetközi konyha változatosságát, és vegye igénybe a számos szabadidős tevékenység lehetőségét, a vízi sportoktól a közeli természetvédelmi parkokban való túrázásig. Estepona nem csupán egy úti cél, hanem egy életforma, amely a mediterrán életstílus legjavát kínálja.

Térkép