ELADÓ: ÚJ ÉPÍTÉSŰ APARTMANOK 2025-BEN, NOVI VINODOLSKI, KVARNER-ÖBÖL, HORVÁTORSZÁG

Ár: 189,000 €-tól!

Az építkezés már elkezdődött!


Helyszín:

A Novi Vinodolski (51250) egy bájos tengerparti város, amely a gyönyörű Kvarner-öböl régióban található Horvátországban. Ismert lélegzetelállító strandjairól és festői tájáról, ez a város idilli környezetet kínál mind a nyaralók, mind az állandó lakosok számára. Színes helyi éttermek, butikboltok és különféle szabadidős tevékenységek várják a látogatókat, így mindenki találhat magának valót. A közeli természetvédelmi területek és érintetlen strandok tökéletes hátteret biztosítanak a kikapcsolódáshoz és a szabadtéri kalandokhoz, igazi paradicsommá téve a természetkedvelők és a strandimádók számára.


Leírás:

Ne hagyja ki ezt az exkluzív lehetőséget, hogy befektessen álmai otthonába! Ezek az újonnan épített apartmanok Novi Vinodolski városában figyelemre méltó áron, mindössze 3,000 €/m² áron kínálják, teljesen adómentesen!


Elérhető Apartmanok:

  • Méretválaszték: 63 m² és 66 m²
  • Elrendezés: Minden apartman 2 tágas hálószobával és egy kényelmes nappalival rendelkezik, amely tökéletes vendégek szórakoztatására vagy családi időtöltésre.
  • Parkolás: Minden apartmanhoz tartozik egy privát parkolóhely, biztosítva ezzel a kényelmet és a biztonságot.
  • Kilátás: A lakók lélegzetelállító tengeri kilátásban gyönyörködhetnek az emeleti szintekről, így nyugodt és festői lakókörnyezetben élvezhetik otthonukat.

Befejezési Dátum: A várható beköltözési időpont 2025 júniusa.

Összes Elérhető Apartman: 6


Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy birtokoljon egy darabot a paradicsomból!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy kiválaszthassa ideális apartmanját, és elindulhasson álmai horvátországi otthona felé!


Miért Érdemes Ingatlant Vásárolni Horvátországban?

Horvátország tengerparti régiói kivételes lehetőségeket kínálnak mind a személyes lakhatásra, mind a befektetésekre. Az ingatlanok nemcsak nyugodt visszavonulást ígérnek, hanem hosszú távon bölcs befektetésnek is bizonyulnak. Az ország stabil ingatlanpiaccal rendelkezik, és a folyamatosan növekvő turizmus tovább növeli az ilyen ingatlanok értékét.


További Költségek:

  • Ügynöki Díj: A vételár 3%-a + ÁFA

Térkép