Luxus Újonnan Épített Lakások a Zell am See / Kaprun Területén! Passzív Jövedelem Lehetőség + Saját Luxus Üdülőhely a Síparadicsomban!
Nyáron felfedezheti a kerékpározási és Stand Up Paddle útvonalakat egy csendes, mindig zöld környezetben, kellemes és elviselhető klímával (soha nem éri el a 40 fokot 🙂 )!
5700 Zell am See, Salzburg tartomány, Ausztria
1 hálószoba | 1 fürdőszoba
Referencia: 0084
Ár: €379,000

Fedezze fel az újonnan befejezett, elegáns síapartmanokat Schüttdorfban, a Zell am See / Kaprun síközpont szívében! Az apartmanok közel találhatók a síliftekhez, és exkluzív wellness szolgáltatásokat, valamint egy fűtött medencét kínálnak a lakók számára.

Jelenleg elérhető apartmanok:

• 1 hálószobás apartman – Használati terület: 50.79 m² – Terasz: 10.017 m² – Ár: €379,000 (az ár tartalmazza az összes bútorozást és felszerelést, de nem tartalmazza a 20% ÁFA-t)

Helyszín:

Ez a 4 csillagos, újonnan épült komplexum központi helyen található, mindössze néhány lépésre a síliftektől, valamint boltoktól, éttermektől és egyéb szolgáltatásoktól. Zell am See népszerű úti cél a síelők és a nyári sportok kedvelői számára, köszönhetően kristálytiszta tavának, lenyűgöző hegyeinek, valamint az egész évben síelhető Kitzsteinhorn gleccsernek. Az újonnan tervezett K-ONNECTION lift projekt, amely a Maiskogel hegyet összeköti a Kitzsteinhorn gleccserrel, még nagyobb kényelmet nyújt, és az Alpok legjobban felszerelt síközpontjai közé tartozik.

Az ingatlan kiválóan helyezkedik el, mindössze 365 méterre az Areitbahn lifttől, amely a síelőket a Schmittenhöhe síterületre viszi. A közelben boltok, éttermek, egy szupermarket és egyéb szolgáltatások találhatók. A Zell am See golfpálya 1.8 km-re, míg a Tauern Spa, wellness lehetőségekkel és termálmedencékkel, mindössze 5 km-re található. A salzburgi repülőtér egy órás autóútra, míg a müncheni repülőtér két órányira helyezkedik el, így tökéletes hétvégi kiruccanásokhoz bármelyik évszakban.

Elrendezés és Tervezés:

A komplexum 36 síapartmanból áll, amelyek a földszinten és három emeleten helyezkednek el. Minden apartman erkélyekkel vagy teraszokkal, sítárolóval és pincével rendelkezik. Az ingatlan időtlen alpesi dizájnt kínál, maximálisan kihasználva a gyönyörű környezetet. Az építéshez felhasznált kulcsfontosságú anyagok közé tartozik a fa, üveg és kő, amelyek harmonizálnak a természettel.

Belső Terek:

A modern síapartmanok ipari elemeket ötvöznek rusztikus fával, kényelmes és funkcionális életteret teremtve semleges színekkel és elegáns dizájnelemekkel. A prémium minőségű csempézett padló, padlófűtés, dizájner szaniterek és teljesen felszerelt konyhák beépített készülékekkel biztosítják a maximális kényelmet. További luxus jellemzők közé tartoznak az elektromos redőnyök, zuhanyzók és LED TV-k. Az ár tartalmazza az összes bútorozást, és a tulajdonosok választhatnak a színek és anyagok közül a kiválasztott csomagokon belül.

Szolgáltatások:

A tulajdonosok és a lakók hozzáférhetnek egy modern wellness központhoz, amely finn szaunát, infravörös szaunát, pihenőszobát és déli tájolású fűtött kültéri medencét kínál. A földszinten egy lobby, recepció és társalgó várja a lakókat, ahol kávét, italokat és snackeket fogyaszthatnak a napfényben. Az ingatlan egy éttermet és bárot is magában foglal. A mélygarázs 45 autó számára biztosít parkolóhelyet, közvetlen hozzáféréssel az épületből.

Ingatlan Használat:

Az apartmanok bérbeadásra készültek, kombinálva a magánhasználatot és a professzionális bérbeadási menedzsmentet. A bérléseket a Salzburg régió prémium síapartman és faház piacán vezető vállalat kezeli, vonzó bérleti jövedelmet biztosítva magas kihasználtsági arány mellett. A tulajdonosok emellett választhatják a „garantált hozam” lehetőséget, amely garantálja a fix bérleti jövedelmet.

Fedezze fel ezt az egyedülálló lehetőséget, és élvezze a luxust a zöld hegyek ölelésében!


Térkép