Bájos Tégla Apartman Hévízen

Ár: 53,5 millió HUF
Helyszín: Hévíz, Somogy megye, Magyarország
Méret: 54 m²
Szobák: 2 + 1
Állapot: Jó
Építési Típus: Tégla
Külső Állapot: Jó
Fűtés: Keringető Fűtés
Kilátás: Utca néző
Bútorozás: Bútorozott
Szintek Száma: 4
Kényelem Szintje: Teljes kényelem
Energetikai Tanúsítvány: CC
Internet Kapcsolat: Szélessávú (>10 Mbps)
Megközelíthetőség: Nem kerekesszékkel megközelíthető
Villamos Áram: Csatlakoztatva (230 Volt)
Víz: Elérhető saját vízmérővel
Gáz: Hálózati gáz
Szennyvíz: Csatlakozva a közműhálózatra

Leírás

Fedezze fel ezt a gyönyörűen karbantartott, első emeleti apartmant Hévízen, amely ideális fiatal párok vagy nyugdíjasok számára, akik a kényelmet és a praktikumot keresik. A 54 m²-es tágas elrendezés egy kellemes lakóteret kínál, amely a következőkből áll:

  • Fényes Nappali: Az otthon szíve, ez a tágas terület tele van természetes fénnyel, és meleg légkört teremt, tökéletes a pihenéshez vagy a szórakozáshoz.
  • Erkélyes Hálószobák: A nappali és a hálószoba is erkéllyel rendelkezik, így nyugodt kültéri teret kínál a friss levegő és a csendes kilátás élvezetéhez.
  • Jól Felszerelt Konyha: A konyha elegendő helyet biztosít a főzéshez, kedves fa bútorzattal, amely díszes megjelenést kölcsönöz.

A fűtés és a meleg víz gázkazán által biztosított, garantálva a meleget és a kényelmet az év minden szakaszában. Minden közműmérő egyedileg vezérelhető.

Helyszíni Előnyök

Ez az apartman kényelmesen található mindössze 15 perc sétára a Hévízi tótól, amely híres gyógyító tulajdonságairól, és mind a helyiek, mind a turisták körében népszerű. A gyönyörű Keszthelyi strand csupán 11 kilométerre található, ideális nyári napok eltöltésére a víz mellett.

A környéken számos bevásárlóközpont és kiváló étterem található, biztosítva, hogy minden szükséglet a közelben legyen.

Miért Válassza Ezt az Apartmant?

Természetes fényével, kényelmes lakótereivel és a termálattrakciók közelében található kiváló elhelyezkedésével ez az apartman Hévízen tökéletes választás mindazok számára, akik békés életstílust vagy nyaralóotthont keresnek. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ezt a bájos ingatlant sajátjának tudhassa!

További információkért vagy megtekintési időpont egyeztetéséhez, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!

Térkép