Tengerparti Családi Ház – Privlaka (Zadar) Horvátország. Ár: €499,000

Eladó: Lenyűgöző Kőház Privlakán – Egyedi Lehetőség!

Ár: €499,000

Képzelje el, hogy minden nap a tenger mellett ébred, és gyönyörködik a lélegzetelállító naplemente látványában közvetlenül otthonából. Ez az álom most valóra válhat ezzel a gyönyörűen karbantartott kőházzal Privlakán, mindössze 50 méterre a strandtól.

Főbb Jellemzők:

  • Földszint: Egy tágas apartman, amely nyitott nappali teret kínál amerikai stílusú konyhával, étkezővel, egy hálószobával és egy modern fürdőszobával.
  • Első Emelet: Egy bájos, régi városi stílusú nyitott folyosón keresztül megközelíthető, ezen a szinten egy másik apartman található hasonló jellemzőkkel, beleértve egy amerikai stílusú konyhát, étkezőt, hálószobát és fürdőszobát.
  • Tetőterasz: Élvezze a panorámás tengerre néző kilátást a privát tetőteraszról, amely a tökéletes helyszín a pihentető estékre vagy baráti és családi összejövetelekre.
  • Légkondicionálás: Mindkét apartman teljesen légkondicionált, biztosítva a kényelmes hőmérsékletet a nyári hőségben is.
  • Parkolás: Ingyenes nyilvános parkolás érhető el közvetlenül a ház előtt, kényelmet biztosítva további költségek nélkül.
  • További Tárolás: A földszinten egy praktikus tárolószoba is rendelkezésre áll.

Mindegyik apartman 45 m² lakóterülettel rendelkezik, a tetőterasz pedig további 20 m²-t biztosít. Az ingatlan ideális elhelyezkedése, mindössze pár lépésre a parttól, tökéletes otthont kínál a tengerparti életet keresők számára. Ezen kívül kiváló befektetési lehetőséget nyújt, mivel az ingatlan májustól októberig kiadható, biztosítva a folyamatos jövedelmet a turisztikai szezonban.

Helyszín:

  • Vir Sziget mindössze 3 km-re található, számos szórakozási lehetőséggel és érintetlen strandokkal.
  • Zadar, egy jelentős város, mindössze 20 km-re van az ingatlantól, így könnyen hozzáférhet a történelmi látnivalókhoz, bevásárló központokhoz és alapvető szolgáltatásokhoz.

Csendes, mégis központi helyen elhelyezkedve ez a ház lehetővé teszi, hogy élvezze a tenger nyugalmát, miközben közel van a helyi kényelmi szolgáltatásokhoz. Legyen szó vakációs otthonról, állandó lakóhelyről vagy bérbeadási ingatlanról, ez a kőház ritka kincs, amely luxust és praktikumot kínál.

A két teljesen független apartmannal a ház alkalmas családi használatra vagy bérbeadásra. A modern kényelem és a történelmi báj egyedi kombinációja, valamint a tetőről nyíló lélegzetelállító tengerre néző kilátás igazán különlegessé teszi ezt az ingatlant.

Ez egy életre szóló lehetőség, hogy birtokoljon egy házat olyan közel a tengerhez, tökéletes állapotban, és parkolási problémák nélkül. Ne hagyja ki ezt a gyönyörű tengerparti ingatlant, amely ideális személyes élvezetre és befektetési célokra egyaránt!

Térkép