Lenyűgöző Családi Villa Medencével a Tranquil Málaga-ban

Üdvözöljük álmai otthonában Málaga csendes szépségében! Ez a kivételes, 510 000 €-ért kínált családi villa páratlan keverékét kínálja a luxusnak, kényelemnek és fenntarthatóságnak. Íme, miért elengedhetetlen, hogy ezt az ingatlant megnézze:

Főbb Jellemzők:

  • Tágas Élet: Élvezze a gyönyörűen megtervezett lakóteret, amely a pihenést és a funkcionalitást hívja életre, ideális mind a csendes estékre, mind az élénk összejövetelekre.
  • Kültéri Oázis: Két bájos terasz – az egyik napos reggelekre, a másik a pihentető délutánokra – tökéletes helyszínt kínál az alfresco étkezéshez és pihenéshez.
  • Felfrissítő Medence: Merüljön el a saját sósvizes medencéjében, amely tökéletes menedék a felfrissüléshez vagy a nap alatti lustálkodáshoz.
  • Energiahatékony: Élvezze a zöldebb életstílust egy energia-autonóm otthonban, amely nemcsak a szén-dioxid-kibocsátást csökkenti, hanem a rezsiköltségeket is.
  • Gasztronómiai Tér: Rendezzen emlékezetes grillezéseket és főzéseket egy dedikált grillező területen és sütővel, amelyek a finom ételek és tartós emlékek létrehozására lettek tervezve.
  • Kényelmes Parkolás: Egy fedett garázs biztosítja a biztonságos parkolást és további tárolási lehetőséget, így járművei és holmijai jól védettek.
  • Sokoldalú Elrendezés: Több szoba rugalmas lehetőséget kínál a testreszabásra – akár extra hálószobákra, egy otthoni irodára vagy hobbi térre van szüksége, ez a villa alkalmazkodik az igényeihez.

A Régióról: Málaga

A Costa del Sol szívében található Málaga egy vibráló város, amely gazdag kulturális örökségéről, lenyűgöző tengerpartjáról és világhírű golfpályáiról ismert. A régió könnyedén ötvözi a külvárosi élet nyugalmát a városi kényelmi szolgáltatásokkal. Csak egy kőhajításnyira a strandtól, ez a villa tökéletesen helyezkedik el, hogy élvezze a napot, a tengert és a homokot.

A golfrajongók örömmel tapasztalják meg az új golfpálya közelségét, amely kihívást jelentő greens-t és festői kilátásokat kínál. A helyi szupermarketek és alapvető szolgáltatások csak néhány percre találhatók, így a mindennapi élet kényelmes és praktikus. Málaga történelmi bája, modern kényelmi szolgáltatásai és természeti szépsége ideálissá teszi, hogy otthonnak hívhassa.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy darabot birtokoljon a paradicsomból Spanyolország egyik legkeresettebb helyén. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy időpontot egyeztethessen a megtekintésre, és tegye meg az első lépést álmai villa valóra váltásához!


Térkép