Chalet klasszikus Arlberg-stílusban bérbeadási kötelezettség nélkül! 1 650 000 €

Ref.: 0339

Arlberg-hegyi chalet: Privát használat bérleti kötelezettség nélkül

Ez egy ritka lehetőség, hogy házat vásároljon Ausztria legnagyobb síterületéhez, a Ski Arlberghez közel, amely híres kivételes hóviszonyairól!

Évtizedenként egyszer adódik ilyen alkalom: egy 8 éves, hagyományos Arlberg-stílusú hegyi chaletet kínálunk egy chalet komplexumban, amely úszómedencével is rendelkezik, és nem jár bérbeadási kötelezettséggel. Ilyen ingatlanok szinte soha nem találhatók meg Ausztria legnagyobb síterületén, különösen azok, amelyek nem igényelnek elsődleges lakóhelyi státuszt.

HELYSZÍN: A chalet az elbűvölő Wald am Arlberg faluban található, közel a helyi üzletekhez és éttermekhez. A Klosterle síterület felvonói mindössze 2 km-re vannak, és 10 perc alatt elérhető autóval Stuben, Sankt Anton, Zürs, Lech és Warth. A térség több mint 300 km összefüggő pályával és további 200 km kijelölt pályán kívüli síterülettel büszkélkedhet. Kiváló hóviszonyairól és hosszú síszezonjáról ismert. Nyáron az Arlberg több mint 800 km túraútvonalat kínál, valamint különféle szabadidős tevékenységeket adrenalinfüggők és családok számára. Lech híres gourmet éttermeiről, míg Sankt Anton élénk après-ski életéről ismert.

INGATLAN: Ez a délkeletre néző chalet 150 m² hasznos területet kínál három szinten. A földszinten tágas nappali található konyhasarokkal, egy WC-vel és egy további szobával, amely hálószobaként is funkcionálhat. A fő helyiség egy teraszra nyílik, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a hegyekre. Az emeleten három tágas hálószoba található, mindegyik saját fürdőszobával. Az alagsorban egy technikai helyiség és egy nagy multifunkcionális tér helyezkedik el. A chalet egy kedves közösség része, amely közös fedett medencét és wellnessrészleget kínál, szaunával. A helyi mesterek által épített chalet kiváló minőségű, és ellenáll az éghajlati hatásoknak.

HASZNÁLAT: A “másodlagos otthonként” besorolt ingatlan tulajdonosa szabadon használhatja, ahogy szeretné, bérbeadási kötelezettség nélkül. Amennyiben a tulajdonos bérbe szeretné adni, ezt könnyedén megteheti a helyi recepció közreműködésével.

Arlberg régió vendégstatisztikái luxus chaletekben Az Arlberg régió, amely híres prémium síterepeiről és lélegzetelállító alpesi tájáról, változatos vendégkört vonz. Az alábbiakban áttekintést nyújtunk a vendégstatisztikákról és a trendekről, különösen a luxus chaletek vonatkozásában:

Vendégdemográfia

  1. Főbb nemzetiségek:
    • Németország: A téli szezonban az egyik legnagyobb vendégcsoport.
    • Ausztria: Helyi turisták, különösen a városi területekről.
    • Egyesült Királyság: Jelentős százalékú vendég, különösen a téli és nyári sportok szezonjában.
    • Hollandia és Svájc: Szintén jelentős arányban képviselt vendégek.
  2. Vendégprofilok:
    • A luxus chaletekben megszálló vendégek gyakran tehetős egyének vagy családok, akik magas színvonalú szolgáltatásokat és exkluzív élményeket keresnek.
    • A vendégek között gyakran találunk nem síelőket is, akik a wellness- és pihenési lehetőségekre koncentrálnak.

Szezonális trendek

  1. Téli szezon:
    • A téli szezon általában december elejétől április közepéig tart.
    • A csúcsidőszakok közé tartozik a december, január és február, amikor a luxus chaletek magas foglaltsági rátával működnek.
  2. Nyári szezon:
    • A nyári szezon általában június végétől szeptember elejéig tart.
    • A luxus chaletek látogatói között olyanok találhatók, akik túrázással, hegyi kerékpározással és wellness-pihenéssel töltik az időt.

Foglalási trendek

  • A luxus chaletek iránt nagy a kereslet, különösen az ünnepi időszakokban és a csúcs síhetekben.
  • Sok ingatlan visszatérő vendégekkel rendelkezik, ami erős márkahűséget jelez a luxus szegmensben.

További betekintések

  • Az Arlberg luxus chalet piacát magas szintű szolgáltatások jellemzik, beleértve a privát szakácsokat, concierge szolgáltatásokat és exkluzív spa létesítményeket.
  • A síelés, a finom étkezés és a wellness kombinációja egyre vonzóbbá teszi a régiót a nemzetközi turisták számára.

További részletes statisztikák, beleértve a foglaltsági arányokat és pénzügyi teljesítményt, a helyi turisztikai irodák vagy ingatlankezelő cégek szolgáltathatnak.

Térkép