Új Wellness Lakosztályok a Zell-tó Felett

Fedezze fel a luxusapartmanokat, amelyek saját szaunával és lenyűgöző kilátással rendelkeznek a Zell-tóra és a környező hegyekre. Ár: 300 000 € – 850 000 €.

Top 441 Apartman – Tágas Luxus Várja

Üdvözöljük a Top 441 apartmanban, egy tágas, 57,57 m²-es lakásban, amely egy lenyűgöző, 48,25 m²-es terasszal rendelkezik, ideális szabadtéri kikapcsolódáshoz és szórakozáshoz. Ez a jól felszerelt egység egy tágas nappalit kínál, amely zökkenőmentesen kapcsolódik a modern konyhához, egy kényelmes hálószobát és egy stílusos fürdőszobát, amely revitalizáló szaunával van felszerelve. A külön WC növeli a tér kényelmét és funkcionalitását.

Befektetési Lehetőség: 585 000 €-os árával ez az apartman nemcsak luxus lakhatást kínál, hanem kiváló befektetési lehetőséget is egy keresett helyszínen.

Ezek a gyönyörűen megtervezett panorámalakosztályok egy nemrég befejezett wellness hotelben találhatók, amely 29 egységből áll, mind lenyűgöző kilátással a Zell-tóra. Minden apartman saját szaunával és lélegzetelállító kilátással rendelkezik a tóra és a hegyekre. Télen a lakók igénybe vehetik a közeli felvonóhoz közlekedő transzferszolgáltatást.

HELYSZÍN Az ingatlan egy domboldalon helyezkedik el Zell am See felett, mindössze 15 perces sétára a városközponttól. A tóra, a történelmi központra és a fenséges hegycsúcsokra nyíló kilátás lenyűgöző. A legközelebbi sífelvonók kb. 1,5 km-re találhatók, és napi transzferszolgáltatás áll rendelkezésre. Zell am See kivételes úti cél a szabadtéri tevékenységek kedvelőinek, széles körű programokkal. A Zell-tó népszerű a vízi sportok és a nyári úszás kedvelői körében, míg a környező hegyek túra- és hegyikerékpár-útvonalakkal vannak ellátva, amelyek felvonókkal könnyen elérhetők. Télen a terület több mint 130 km gondosan karbantartott sípályát kínál, beleértve a Kitzsteinhorn gleccser síterületét, amely egész évben síelést biztosít. A közelmúltban a régiót összekötötték a Ski Circus Saalbach-Hinterglemm-Fieberbrunn-Leogang pályarendszerrel.

TOVÁBBI ELÉRHETŐ APARTMANOK:

Top 202 Apartman: 35,07 m², 5,09 m²-es terasszal. Ez a hangulatos egység konyhasarokkal és franciaággyal, fürdőszobával, szaunával és külön WC-vel rendelkezik. Ár: 300 000 €.

Top 431 Apartman: 50,7 m², 6,38 m²-es erkéllyel. Az egység nappalival, konyhával, hálószobával, fürdőszobával (szaunával) és külön WC-vel rendelkezik. Ár: 472 700 €.

Top 432 Apartman: 43,28 m², 6,19 m²-es erkéllyel. Ez az apartman nappalival, konyhával, hálószobával, fürdőszobával (szaunával) és külön WC-vel rendelkezik. Ár: 442 700 €.

Top 221 Apartman: 78,7 m², 46,24 m²-es terasszal. Ez a nagyobb apartman nappalival, konyhával, két hálószobával, két fürdőszobával, szaunával és külön WC-vel rendelkezik. Ár: 850 000 €.

Minden apartmanhoz külön parkolóhely tartozik a mélygarázsban, és teljesen felszereltek!

INGATLANADATOK Minden lakás a legmagasabb színvonalon készült, prémium anyagok felhasználásával. A jellemzők közé tartozik a padlófűtés és a modern konyhai berendezések. Minden apartman erkélyt vagy teraszt, saját szaunát, külön parkolóhelyet, fűtött síléctartóval ellátott síboxot és további tárolóhelyet kínál. Az üdülőhely létesítményei közé tartozik a recepció, a mosoda és a reggeliző helyiség.

HASZNÁLAT ÉS KIADÁS Minden egység kombinálható magáncélú használattal és kötelező bérbeadással, átlagosan kb. 5%-os bérleti hozammal. A bérleti menedzsmentet egy professzionális helyszíni ügynökség biztosítja, amely teljes körű szolgáltatásokat nyújt.


Térkép