Projekt neve: Mobius Villas 157B

Új fejlesztés: Árak: 6,900,000 € – 6,900,000 € [Hálószobák: 7 – 7] [Fürdőszobák: 8 – 8] [Épített méret: 1,131.00 m² – 1,131.00 m²]

ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY A HELYÉN! KULCSRA KÉSZ PROJEKT!

Ez a projekt egy egyedülálló, déli tájolású luxus villa, amely páratlan helyen található Marbella leghíresebb területének hegycsúcsán, az Arany Mérföldön.
A fejlesztést a Villarroel Torrico modern építészeti irodája tervezte, azzal a céllal, hogy a Földközi-tengerre és a Sierra Blancára néző kilátások élvezhetőek legyenek a ház bármely pontjáról.

A külterület a ház stílusához illeszkedik, és harmonikus folytatását képezi. A festői 1.975 m²-es telek jól megtervezett kerttel rendelkezik, amelyet a legjobb szakemberek valósítottak meg, modern úszómedencével, grillezőhellyel és 3 autó számára szabadtéri parkolóval.

A villa magas minőségű anyagokból épült, homlokzata nagyméretű porcelán blokkburkolattal van borítva, a részletekre való gondos figyelemmel, beleértve a szokatlan építészeti elemeket, valamint a minőségi felszereléseket és technológiákat. Az egész házban elektromos fűtés, elegáns világítási megoldások, elektromos redőnyök, innovatív Schüco ablakrendszerek és sok más egyedi jellemző található.

Ez a fejlesztés 7 hálószobát és 8 fürdőszobát kínál, összesen 1.130 m²-es épített területen, valamint 320 m² nyitott és fedett terasz áll rendelkezésre. A modern és elegáns belső terek, természetes fény, tágas szobák és nagy teraszok képezik a fejlesztés alapját.

A villa 4 szintre van elosztva, ahová a lift és egy márvány lépcsőház biztosítja a hozzáférést.

Pince: 2 vendég hálószobával és egy közös fürdőszobával, SPA részleg, amely szaunát, törökfürdőt és edzőtermet tartalmaz. Továbbá található egy bár és mozi, belső medencével rendelkező pihenőterület, 4 autó számára garázs, borospince, további fürdőszoba, mosókonyha és tárolóhelyiség.

Földszint: itt található a főbejárat, tókkal és trópusi kertekkel, amely a fő hallba vezet, amely a kandallós nappaliba nyílik. Az nyitható ablakoknak köszönhetően a nappali egyedi kapcsolatot teremt a terasszal, ahol tágas pihenőterület és medence található. Ezen a szinten étkező és teljesen felszerelt konyha található Gaggenau készülékekkel, valamint egy további konyhai rész a háztartási személyzet számára. Ugyanitt található 2 hálószoba saját fürdőszobával.

Második szint: 3 hálószoba gardróbbal, terasszal és saját fürdőszobával. A fő hálószoba nagy gardróbbal rendelkezik, amely beépített szekrényekkel van felszerelve, saját terasszal, napozó résszel, valamint luxus fürdőszobával, amely lenyűgöző tervezésű és belső dekorációval rendelkezik.

Tetőterasz: csodálatos tengerre néző kilátást nyújt, amelyet a jakuzzival és úszómedence területtel rendelkező teraszról élvezhet.

A fejlesztés lehetőséget kínál arra, hogy eltávolodjon a mindennapi élettől, ugyanakkor könnyen megközelíthető a főúttól és nagyon közel mindenhez, beleértve Marbella történelmi központját és Puerto Banus fényűzését. Néhány perc alatt elérheti Marbella fehér homokos strandjait, golfpályáit, teniszpályáit, szupermarketeket, Michelin-csillagos éttermeket és tengerparti bárokat, valamint kórházakat, nemzetközi iskolákat (spanyol, angol és német), divatos tengerparti klubokat és luxusszállodákat.
Ez a fejlesztés Marbella Arany Mérföldjén található, titkos helyen, de közel mindenhova!


Térkép