Projekt neve: Be Lagom

Új fejlesztés: Árak: 1,990,000 € – 2,900,000 € [Hálószobák: 4 – 4] [Fürdőszobák: 3 – 3] [Épített méret: 190.00 m² – 230.00 m²]

ÉPÍTKEZÉS BEFEJEZVE

Kivételes villa, amely a legjobb minőséggel lett megtervezve. Teljesen bútorozva érkezik, így azonnal élvezheti az otthonát. A villa 4 hálószobából, 3 fürdőszobából és egy toalettből áll, 4 szinten, magánlifttel, amely a pincétől a napozóteraszig közlekedik. Két kültéri parkolóhely, kert és privát medence, valamint csodálatos tengerre néző kilátás tartozik hozzá.

Több mint egy projekt, sokkal több mint egy szó; ez egy életfilozófia.

A komplexum mindarról szól, ami „majdnem tökéletes”, röviden arról, ami Önnek megfelelő: sem túlzó, sem korlátozott. Ez pontosan az, amire szüksége van a boldogságához.

Élvezze a több mint 5,000 m² zöld területet, amely mediterrán kertekkel, pergolákkal és gyümölcsöskertekkel, medencékkel és teraszokkal van tele. Egy természetes oázis, amelyet erdők, gyümölcsfák és virágok vesznek körül. Kapcsolja össze lényegét a természettel. Ez a kivételes villa, amely a legjobb minőséggel lett megtervezve, a neves Gonzalez & Jacobson építészeti iroda irányításával készült, akik ezt az egységet egy igazi műalkotássá varázsolják olyan anyagokkal, amelyek nem rejtenek el semmit, melegséget hoznak és szolgálják az építészetet.

Ezenkívül a kertek Laura Pou tájépítészeti szenvedélyéről tanúskodnak, aki mindig a szépséget, az innovációt és a környezeti felelősséget keresi. Egy életstílus.

Benahavís tökéletesen összekapcsolódik a Costa del Sol fő útjaival, az A7-es és az AP7-es autópályával, kivételes elhelyezkedésének köszönhetően. Két nagyváros, Estepona és Marbella között helyezkedik el, és csak néhány kilométerre található a lenyűgöző Puerto Banustól, ahol többek között a sok designer butik egyikében vásárolhat.

Kivételes minőségének köszönhetően Spanyolország legluxusabb szállodái és fejlesztései Benahavíst választották, így ez a Costa del Sol egyik legnépszerűbb turisztikai célpontjává vált.

Ezenkívül Európa egyik legnagyobb gasztronómiai lehetőségekkel rendelkező települése, ezért utcái folyamatosan pezsegnek a tevékenységektől egy hosszú vásárlási nap során.


Térkép