Projekt neve: Los Palacetes de Banús

Új fejlesztés: Árak: 8,800,000 € – 8,800,000 € [Hálószobák: 6 – 6] [Fürdőszobák: 6 – 6] [Épített méret: 1,071.00 m² – 1,071.00 m²]

Ez a fejlesztés nyolc modern villát tartalmaz egy zárt közösségben, a híres urbanizáció területén.
Minden ház több mint 1.000 m² zárt területtel rendelkezik, 2.000 m² feletti telekkel és gyönyörűen parkosított kertekkel.
A nyolc villánknak sok közös vonása van, de mindegyik építészete egyedi, és megkülönböztető jellemzőkkel bír. Az erkélyek, teraszok és udvarok, medencék és pihenőterületek, a kertek növényzete változó – így kiválaszthatja a legjobban Önhöz illő villát.
Tiszta, modern külsők, tágas hálószobák, hatalmas teraszok, dizájner kültéri medence, SPA zóna beltéri medencével és testreszabott intelligens otthoni rendszer – egy új luxuskoncept és kiváló választás második otthonnak a kiváló éghajlat mellett egész évben.
Ez a kivételes urbanizáció 24 órás biztonsági szolgálattal, hatalmas zöldterülettel, sétálóterülettel és csodálatos kilátással rendelkezik, mindez a híres Puerto Banustól gyalogosan megközelíthető, biztosítva a lakók számára a kényelmet, a biztonságot és az életminőséget.


Térkép