Projekt neve: Marae

Új fejlesztés: Árak: 1,400,000 € [Hálószobák: 4 – 4] [Fürdőszobák: 4 – 4] [Épített méret: 191.00 m² – 191.00 m²]

Ezek a luxus, kétszintes villák Torremuelleben találhatók, a Costa del Sol egyik legszebb helyszínén. Minden villa lenyűgöző, megszakítás nélküli kilátást nyújt a tengerpartra, a Földközi-tengerre és a hegyekre. Ez egy exkluzív fejlesztés, amely mindössze huszonkét luxusvillát kínál. Az elegáns, kortárs design tökéletes a mai modern életstílushoz.

A villák kifinomult képet mutatnak, és a stílusos építészeti vonalak merész és lenyűgöző külsőt alkotnak. Ugyanakkor ez egy frissítő stílus, amely a belső tér bővítésére lett tervezve. A padlótól a mennyezetig érő üvegajtók tágas falai teljesen nyithatók, így a nyári hőségben hűvösen és levegősen tartják a villát. Ezek világossá és barátságossá teszik a villát, lehetővé téve a maximális természetes fény beáramlását. A lépcső diszkréten van elhelyezve, hogy ne dominálja a teret, és stílusos, dupla magasságú ablakpanele vagy tetőablaka van, amely biztosítja, hogy a napfény szépen megvilágítsa. A szobákban elegáns, porcelán padlóburkolat folyik zökkenőmentesen.

A nagy, nyitott nappali tökéletes egy mozgalmas családi élethez. Ez a tágas helyiség könnyedén elfér egy nagy étkezőasztal és több kényelmes kanapé, miközben megőrzi a meghitt légkört. A szoba egyik végén található stílusos tűzrakó hely melegséget ad a hűvös estéken. Az open-plan design tartalmaz egy elegáns és praktikus konyhát, amely tökéletes a mindennapi élethez, vagy amikor barátaidat szeretnéd vendégül látni. A konyha egy kompakt szigetre vagy reggeliző bárra épül, a mögötte lévő szekrények diszkrét és gondosan megtervezett, hogy beleolvadjanak a nappali többi részébe. Négy tágas hálószoba található, mindegyik saját fürdőszobával és kiváló kilátással.


Térkép