Projekt neve: Cala Golf 43

Új fejlesztés: Árak: 1,395,000 € [Hálószobák: 3 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 233.00 m² – 233.00 m²]

Ez a villa egy kortárs luxusvilla, amely a Costa del Sol egyik legszebb és legnépszerűbb helyszínén, a La Cala Golf Resortban, La Cala de Mijasban található. Mindössze 10 percre van a strandtól, 20 percre Marbellától és 30 percre a Málaga repülőtértől.

Ez a kiváló minőségű villa gondosan elhelyezkedik egy 1486 m²-es nagy telken, maximális magánszférát biztosítva és garantálva a legjobb kilátást Mijas zöld dombjaira és a Földközi-tengerre. Tökéletes dél-nyugati tájolású.

Ez az önálló, családi villa 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, egy tágas nappalival, hangulatos nyitott kandallóval, egy nyitott konyhával, amely a legmagasabb színvonalon van felszerelve, valamint egy multifunkcionális helyiséggel a pincében, amely tanulmányként, edzőteremként, otthoni moziszínházként, vagy akár egy önálló apartmanként is használható, és egy garázzsal rendelkezik 2 autó számára.

A nagy, padlótól a mennyezetig érő tolóablakok maximálisan kihasználják a fény mennyiségét és fokozzák a környező természetes tájra nyíló kilátást. A külső és belső terek közötti kapcsolat zökkenőmentes, a nagyméretű fedett és fedetlen teraszok, valamint a végtelenített medence révén, ahol a csodálatos naplementékben gyönyörködhet Mijas autentikus tája felett.

A La Cala Golf-i villa fő hálószobája saját fürdőszobával rendelkezik, és a walk-in öltözőből lenyűgöző kilátás nyílik az andalúz vidékre és a Földközi-tengerre.

Térkép