Projekt neve: Cala Golf 44

Új fejlesztés: Árak: 1,795,000 € [Hálószobák: 5 – 5] [Fürdőszobák: 4 – 4] [Épített méret: 334.00 m² – 334.00 m²]

Ez a villa egy ultra-modern luxusvilla a La Cala Golfban, a Costa del Sol egyik legszebb és legvonzóbb helyszínén – a La Cala Golf Resortban, La Cala de Mijasban. Mindössze 10 percre van a strandtól, 20 percre Marbellától és 30 percre a Málaga repülőtértől.

A villa egy 1474 m²-es nagy telken áll. Dombtetőn elhelyezkedésének köszönhetően teljes magánszférát és lenyűgöző panorámás kilátást kínál La Cala de Mijas zöld dombjaira és a Földközi-tengerre. A villa tökéletes déli tájolású.

Ez a villa La Cala Golfban három szinten oszlik el, és 5 hálószobával, valamint 4 fürdőszobával rendelkezik. A tágas, nyitott belső terek nagy ablakokkal rendelkeznek, amelyek a nagy külső teraszokra vezetnek, és kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy egész nap, minden évszakban választhassanak a napos és árnyékos területek között.

A földszinten egy tágas nappali található, dupla magasságú plafonnal és panoráma ablakokkal, egy hangulatos nyitott kandallóval, egy nyitott konyhával, amely teljesen felszerelt csúcsminőségű készülékekkel, egy vendég WC-vel, és 2 vendég hálószobával, amelyek egy közös fürdőszobát osztanak meg.

Az első emeleten található egy fő hálószoba saját fürdőszobával és egy tágas, walk-in öltözővel, amely lenyűgöző terasszal rendelkezik, kilátással Mijas zöld dombjaira és a Földközi-tengerre. Továbbá van egy plusz vendég hálószoba, saját fürdőszobával és privát terasszal, amely a tengerre néz.

A pincében található egy mosókonyha, egy vendég hálószoba saját fürdőszobával és egy multifunkcionális helyiség, amely edzőteremként, otthoni moziszínházként, borospincéként stb. is használható. Ezek a helyiségek szükség esetén egy külön lakásként is átalakíthatók. A garázs 2 autó számára biztosít parkolóhelyet.

A villa belső tere zökkenőmentesen kapcsolódik a külső térhez a nagy fedett és fedetlen teraszoknak, valamint a szépen parkosított kertnek köszönhetően, amely egy végtelenített medencét kínál, biztosítva ezzel a teljes béke és nyugalom oázisát lenyűgöző kilátással a vidékre és a Földközi-tengerre.

A luxus villa La Cala Golfban való ébredés kétségtelenül azt az érzést fogja kelteni Önben, hogy az egész világ az Ön lábainál hever. Élvezze a Costa del Sol sokszínűségét a maximális kényelem és jólét mellett, amelyet megérdemel.


Térkép