Projekt neve: The Collection Camojan

Új fejlesztés: Árak: 7,600,000 € – 8,500,000 € [Hálószobák: 5 – 5] [Fürdőszobák: 6 – 6] [Épített méret: 1,407.00 m² – 1,769.00 m²]

ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY MEGADVA!
Lépjen be a jövőbe e lenyűgöző új fejlesztéssel Marbella-ban, amely pazar tengeri kilátásokkal büszkélkedhet. Ez a 24/7 őrzött közösség 5 önálló villából áll, amelyek 2025 végére készülnek el. A belépéskor egy hatalmas, nyitott terű nappali fogad minket, integrált konyhával, amely zökkenőmentesen átjár a teraszra, ahol egy pihenőhely, medence és buja kert található – tökéletes a belső és külső terek harmonikus élvezetére. A földszinten egy fürdőszobás hálószoba, egy vendégmosdó és egy iroda is helyet kapott, kielégítve minden igényt. A nyitott lépcsőn vagy a lift segítségével a első emeletre jutunk, ahol további 3 fürdőszobás hálószoba található, köztük egy saját terasszal rendelkező fő hálószoba. Ezen a szinten egy minimum 50 m²-es tágas terasz is lesz növényzettel. A lifttel megközelíthető napozóterasz egy nyitott panorámás területet kínál, beépített jakuzzival, kültéri konyhával és több pihenőhellyel. A több mint 500 m²-es tágas pince biztonságos háromautós garázzsal, belső medencével és hatalmas wellness részleggel rendelkezik, amely természetes fényt és beltéri kerteket biztosít, garantálva a nyugodt és luxus környezetet.

Cascada de Camojan kiemelkedik, mint Marbella egyik legbiztonságosabb és legexkluzívabb környéke, amely páratlan békét, magánéletet és minőségi életet kínál a lakóinak. Kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférjenek Marbella szolgáltatásaihoz, köszönhetően az AP-7 autópálya és a N-340 tengerparti út közelségének, biztosítva, hogy minden, amire szükség van, csak egy rövid autóútra legyen. Ez a korábbi bioszféra-rezervátum terület most egy exkluzív lakóövezet, amely csak a lakók és regisztrált vendégeik számára elérhető, ami tovább fokozza a magánéletet és a biztonságot. A természetvédelmi területek sétálási távolságra találhatók, bőséges lehetőségeket kínálva túrázásra és szabadtéri sportokra, ideális környezetet teremtve azok számára, akik a szabadidőt és a nyugodt életmódot keresik.

Térkép