Projekt neve: ATTA VILLAS

Új fejlesztés: Árak: 1,495,000 € – 1,975,000 € [Hálószobák: 4 – 4] [Fürdőszobák: 3 – 4] [Épített méret: 254,00 m² – 347,00 m²]

Egy újonnan indított fejlesztés, amely 8 villából álló gyűjteményt kínál, a Golf Triangle (Campanario-Paraiso-Atalaya golfpályák) szívében. Ezek az exkluzívan tervezett lakóvillák csodálatos közösségi hangulattal bírnak, amely hozzáférést biztosít a legjobb életmódbeli szolgáltatásokhoz.

A Campanario Golfpálya zöldjeire néző, négy hálószobás kortárs villák. A természet és az építészet tökéletes egyesítése, lenyűgöző külső és kivételes belső befejezésekkel. Több különböző alaprajz közül lehet választani, mindegyik másfajta lakóélményt teremt. Minden otthon főbb jellemzői közé tartozik a nyitott életterű elrendezés, a teljesen felszerelt konyhák, a tágas, saját fürdőszobával rendelkező hálószobák és a bőséges beépített tárolóhely. A nagyobb villák lehetőséget biztosítanak további helyiségek kialakítására, amelyek otthoni irodaként vagy extra hálószobaként használhatók, ha szükséges. Ezenkívül magánmedencével és tágas kertekkel rendelkeznek, amelyek a golfpálya gyönyörű kilátására néznek.


Térkép