Projekt neve: Higueron North Residences – Villas

Új fejlesztés: Árak: 2,970,000 € – 3,960,000 € [Hálószobák: 4] [Fürdőszobák: 4] [Épített méret: 280,00 m² – 400,00 m²]

Ahol az építészet és a természet egy álomprojektben találkozik Dél-Spanyolországban: 6 villa és 26 apartman a Földközi-tengerre néző kilátással, őshonos vegetációval körülvéve. Lakásainkat a szállodai építészet ihlette, avantgárd esszenciával és fenntartható anyagok felhasználásával terveztük.

A projekt tervei a természetet és a tájat veszik alapul, és integrálják az otthonokba. Üdvözöljük a villákban, egy természetes környezetben, amely életet ad az építészeti projekthez már az első pillanattól kezdve. Egy természetes ösvény vezet a fák törzsein keresztül a lombkoronákhoz, hogy belépj a otthonodba. A villák négy tágas hálószobából állnak, három szinten, melyekhez privát lift vezet. A nappaliba belépve harmóniát és melegséget találsz a padlót borító fában, amely a magas mennyezetekig fut. Csodáld meg a műalkotásokat, a márványból készült szobrászati kandallót, amely elválasztja a szobát, és a magas ablakokat, amelyek beengedik a természetes fényt, miközben kilátást biztosítanak a természetre. A villák privát mozihelyiséggel rendelkeznek, ahol szabadidődet élvezheted barátokkal és családdal.

A villákat körülvevő fák átadják a Földközi-tenger illatait az otthonok belsejébe, mint a kakukkfű vagy a rozmaring. A növényzet természetes elválasztása mindegyik villa esetében lehetővé teszi, hogy a ház legintimebb atmoszféráját élvezhesd. Lélegezz, és pihenj az infinity medencénél, ahol elmerülhetsz, miközben csodálod a több évszázados carob fákat és a Földközi-tenger látványát. Merülj el a jólét, a pihenés és a mély nyugalom élményében a privát spa-ban, amely a villádban vár. Lélegezd be a fa atmoszféráját, pihenj a meleg jakuzziban és szaunában, amelyek felerősítik az érzékeidet. Csodáld meg a szabadban a természetet a napozóágyak kényelméből, miközben a medence kék fénye elmerít. Elkötelezettségünk a természet iránt mindenhol megjelenik, fenntartható és természetes anyagok, mint a fa, fehér folyami kövek vagy ásványok használatával. Olyan dizájn, amely maximálisan kihasználja a tenger panorámás kilátását és a narancssárga naplementéit.

Térkép