Projekt neve: Camojan Six

Új fejlesztés: Árak: 7,900,000 € – 9,500,000 € [Hálószobák: 7 – 7] [Fürdőszobák: 11 – 12] [Épített méret: 348,00 m² – 400,00 m²]

Exkluzív luxus villák egy urbanizációban, a Sierra Blanca környezetében, Marbella Arany Mérföldjének szívében. Az otthonok egy zárt komplexumban helyezkednek el, az urbanizáció legmagasabb pontján, egy nagyon csendes és különleges környezetben, teljesen körülvéve a természettel.

A hegyek a háta mögött, a tenger előtt, ez a komplexum része az egyik legjobb zárt közösségnek, 24 órás biztonsági intézkedésekkel, amely Marbella egyik legbiztonságosabb és legprivátabb lakókomplexuma.

A villákat Salvador Cejudo és Carlos Morales neves építészek tervezték, építészetük a kifinomultság himnuszának szánták, és egy új kortárs korszak kezdetét jelzik. Gondosan dolgoztak azon, hogy egy új, friss és eltérő koncepciót hozzanak létre, összhangban Marbella exkluzív piacával. Ez a lenyűgöző projekt öt csodálatos, tágas házból áll, amelyek lélegzetelállító panorámás kilátást nyújtanak a tengerre és a hegyekre.

Térkép