Projekt neve: Villa C2.1

Új fejlesztés: Árak: 4,850,000 € [Hálószobák: 4] [Fürdőszobák: 5] [Épített méret: 618,00 m²]

Üdvözöljük a négy kivételes, önálló családi villa lakókomplexumában, amelyet egy régóta megbízható fejlesztő épít. A Golden Mile szívében található, közvetlen hozzáféréssel a Marbella körgyűrűhöz, ez az elhelyezkedés mindössze 900 méterre fekszik a strandtól és a közeli szolgáltatásoktól.

Ez az építés alatt álló villa eladó, teljesen bútorozott, tervezői bútorokkal, kiváló minőségű befejezéssel, ami ezt a tulajdont ideális kortárs oázissá teszi.

Egyéb szolgáltatások:

  • Légkondicionálás, padlófűtés az egész házban, Airzone rendszerrel, amely lehetővé teszi a padlófűtés téli hőmérsékletének és a nyári légkondicionáló egységek hőmérsékletének egyidejű szabályozását.
  • Okos otthon rendszer éghajlat- és világításvezérléssel.
  • Az egész házban, a hálószobákat kivéve, nagyméretű, első osztályú, precíziós porcelán kőburkolat, illeszkedő szegélylécekkel. A fürdőszobákban és WC-kben szintén első osztályú, precíziós porcelán kőburkolat.
  • A hálószobákban széles deszkás, természetes fa burkolat, első osztályú tölgy befejezéssel vagy hasonlóval.
  • A lépcsőház közepén SCHINDLER vagy hasonló típusú lift telepítése.

A villa három szinten terül el, egy 1,100 m²-es telken, mediterrán stílusú kertrésszel, fűtött szabadtéri medencével, tisztítóberendezéssel és sós klórozóval.

A bejárati szint a ház felső szintje, ahol található a bejárati terület, autóbeálló és a villa megközelítése, egy fő hálószoba saját fürdőszobájával és tágas öltözőjével. A fő hálószoba egy tágas teraszra nyílik, ahonnan panorámás kilátás nyílik a környező tájra.

A földszinten 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és 1 vendég WC található, egy tágas nappali, amelyben az étkező és a teljesen felszerelt konyha egyesül. Az első osztályú és modern dizájnú munkalapokkal, világítással, bútorokkal és gépekkel: hűtőszekrény, sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, beépített mosó-szárítógép, mosogató, csaptelepek, indukciós főzőlap és elszívó GAGGENAU vagy hasonló márkából. A nappali közvetlen hozzáférést biztosít a privát kerthez, a medencéhez és a tágas grillező területhez.

A pince sokoldalú és tartalmaz egy mosókonyhát, nagy családi szobát mozihellyel, borbárt, szauna és edzőterem előkészítését, bőséges tárolóhelyet és a személyzet számára kialakított területet saját fürdőszobával. A telek mérete: 1,100 m².

Térkép