Projekt neve: HORIZON LA PALOMA VILLAS

Új fejlesztés: Árak: 1,973,914 € – 2,319,224 € [Hálószobák: 4] [Fürdőszobák: 3 – 4] [Épített méret: 328,00 m² – 424,00 m²]

FELFEDEZZE AZ ÚJ STÍLUSÚ LUXUS ÉLETET, AMELY ÖTVÖZI AZ INNOVÁCIÓT ÉS AZ ELEGANCIÁT.

Öt exkluzív villánk La Palomában, tökéletesen elhelyezve La Duquesa és Sotogrande kikötője között, egyedi kombinációt kínál a tengeri nyugalom és a modern luxus között. Panorámás kilátás a Földközi-tengerre.

Minden villa a kortárs építészet modellje, magas minőségű anyagokból és precíz építési irányítással készült.

Lépjen be tágas, világos belső terekbe, ahol minden részlet a maximális kényelem és elegancia biztosítására van tervezve. A panorámás óceáni kilátás békés háttérként szolgál mindennapi életéhez, ezáltal ezeket az otthonokat csodálatos, nyugodt és kifinomult térként alakítja.

A villák a délkeleti tájolás és fény egyensúlyát képviselik, maximális kihasználva a Horizonte csodálatos kilátásait, ahol az ég találkozik a tengerrel.

Manilvában, Marbella és Sotogrande között található, a Puerto de la Duquesa híres csendes strandjairól és egész évben kellemes éghajlatáról. Ez a Costa del Sol egyik legtekintélyesebb, exkluzív és luxus kikötője. Stratégiai elhelyezkedése Puerto Banús közelében és a Gibraltári Nemzetközi Repülőtér jó kapcsolatokat kínál Andalúzia többi részével, valamint nemzetközi iskolákkal és magán egészségügyi létesítményekkel a közelben.


Térkép