Projekt neve: Villa Murmullo

Új fejlesztés: Árak: 2,000,000 € – 2,000,000 € között. [Hálószobák: 5 – 5] [Fürdőszobák: 5 – 5] [Épített méret: 302,00 m² – 302,00 m²]

Ez az új építésű, kulcsrakész villa projekt az Urb. Buenas Noches felső részén, egy zsákutcában található, körülbelül 400 m-re a tengerparttól, gyalogos híddal történő hozzáféréssel, mintegy 15 perces sétára. A telek mérete 692 m², és panorámás kilátást nyújt a Földközi-tengerre, valamint Estepona városára, Marbella La Concha hegyére és Estepona Sierra Bermeja hegyére. A villa területéről láthatók a parton csapódó hullámok. Az ingatlan 3 szinten, plusz a használható tetőteraszon lesz kialakítva.

A villa 4 hálószobával rendelkezik, mindegyik teljes fürdőszobával ellátott, köztük a fő hálószoba egy öltözővel is kiegészül, a többi hálószoba beépített szekrényekkel rendelkezik. Minden hálószobának közvetlen hozzáférése van a teraszhoz. Az egyik dupla hálószoba a földszinten található, valamint egy iroda, amely szükség esetén egy 5. egyszemélyes hálószobává alakítható. Az alagsor több mint 180 m², amely egy dupla parkoló garázst, egy mozi/szórakoztató szobát, egy borospincét, egy tárolóhelyiséget, egy géptermet és egy kertészszobát tartalmaz a medence karbantartásához szükséges eszközökkel.

Az infinity medencében egy beépített pihenősarok lesz, amely jacuzzivá alakítható.

A tetőteraszon egy pihenősarok lesz tűzrakó hellyel (etanollal), egy üvegezett fitneszteremmel, edzőgépekkel, valamint egy bbq/étkező résszel és egy privát jacuzzival.

Az ingatlan minden szintjére lift vezet, amely panorámás kilátással rendelkezik, és a villa külső homlokzatán található.

A villa a legmagasabb színvonalon épül, aerotermia és levegőkeringető rendszerekkel, amelyek csökkentik az áramfogyasztást, valamint opcionálisan napelemek is beépíthetők.

Az ingatlan mellett egy kétszemélyes autóbeálló található vízfallal az ajtó mellett, valamint további utcai parkolóhelyek vendégek részére.

Térkép