Projekt neve: Marbesa 224

Új fejlesztés: Árak: 1,675,000 € – 1,675,000 € között. [Hálószobák: 3 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 309,00 m² – 309,00 m²]

Ez az ikonikus villa a Marbesa privát urbanizációban található, közel a tengerparthoz, Marbella keleti oldalán. Mindössze 400 méterre, vagy 10 perc sétára van a Földközi-tengertől és a strandtól, 1,5 km-re a strandtól és a Cabopino védett dűnéitől, valamint 1,9 km-re a Marriott és Don Carlos szállodáktól, illetve a Nikki Beach Marbella-tól. Marbesa egy csendes és tekintélyes környék, mely híres gyönyörű partszakaszáról és Marbella közelségéről.

A villa 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, nemrég épült, és tökéletes keverékét nyújtja a modern életnek és a luxus kényelemnek.

A villa gyönyörű tetőterasszal rendelkezik, ahol egy medence is található, kilátással a partra, Gibraltárra és Afrikára. Ideális partik szervezésére vagy egyszerűen csak a lélegzetelállító kilátás élvezetére. Az első emelet, ahol a nappali és a nyitott konyha található, szintén fantasztikus tengerre néző kilátást kínál. A földszinten, amely a kertre és a végtelenített medencére néz, 2 hálószoba és 2 fürdőszoba található. A félszuterénben található a harmadik hálószoba és a garázs, amely távvezérelt elektronikus kapuval rendelkezik. Minden hálószoba redőnyökkel, légkondicionálóval és elektromos fűtéssel felszerelt. A tetőtéri medence és a kertben található medence is fűthető.

Ez a villa ideális családi otthon, és tökéletes bérleti befektetésnek is. Bizonyítottan sikeres nyaralóbérleti múltja van (engedélyszámmal).

A telek teljes mérete 400 m². Az összes épített terület 309 m², ebből 167 m² lakóterület, 108,5 m² teraszok, és 33,5 m² medencék. A kert, a medencék és a villa könnyen karbantartható.

Térkép