Projekt neve: Villa OAK

Új fejlesztés: Árak: 8,800,000 € – 8,800,000 € között. [Hálószobák: 8 – 8] [Fürdőszobák: 9 – 9] [Épített méret: 1,742.00 m² – 1,742.00 m²]

Fedezze fel a fejlesztést, egy rendkívüli menedéket, ahol az építészeti zsenialitás harmonizál a természet pompájával. A nyugodt parafaerdő közepén, a neves Altos de Valderrama szívében található ez a kivételes birtok, amely a gondos tervezés és a természet szépségének tanúbizonysága.

Az ingatlan egy 24 órás, biztonságos, zárt közösségben található, közvetlenül a híres Valderrama Golfpálya mellett, amely páratlan nyugalmat és exkluzivitást kínál. A birtokot százéves parafatölgyek ölelik körül, varázslatos és nyugodt atmoszférát teremtve.

A villa lenyűgöző, 1,742 m² épített területtel rendelkezik, amelyet gondosan egyetlen szintre terveztek, harmonikusan lejtve a 4,047 m²-es telken. Ez a kialakítás zökkenőmentesen integrálja az otthont a természeti környezetébe.

Luxus lakóterek A villa nyolc tágas hálószobával büszkélkedhet, mindegyik teljes nyitott kilátással a buja kertekre, természetes megvilágítással és szellőzéssel. Minden hálószobához saját fürdőszoba és egy dolgozósarok tartozik, amely tökéletesen ötvözi a kényelmet és a funkcionalitást.

Kültéri és wellness szolgáltatások Azok számára, akik kedvelik a szabadtéri életet, a villa egy 11 méter hosszú kültéri úszómedencét kínál, amely a vendégház fölötti alsó szinten helyezkedik el. A medence kialakítása követi az otthon szerkezetét, így ideális a kikapcsolódáshoz és a sporthoz, összesen 48 m² felülettel. Egy lenyűgöző, 73 m²-es sétáló víztükör vezet a medencéhez, fokozva a légkört a fény és a nyugalom frissítő érzésével. A villa belső wellness területe 152 m²-en terül el, és tartalmaz egy fűtött úszómedencét, egy edzőtermet és egy szaunát. A fűtött medencét természetes fény világítja meg egy tetőablak segítségével, ami tökéletesen kiegészíti a sportolási lehetőségeket, biztosítva az egész éves jóllétet.

Innovatív tervezés és biztonság A fejlesztés cirkadián világítással rendelkezik, egy fejlett rendszerrel, amely automatikusan igazítja a fény tónusát az emberi szükségletekhez, harmonikus életteret teremtve. A villa kiváló elhelyezkedése a zárt közösségen belül csúcskategóriás biztonságot biztosít, egy közeli ellenőrzőponttal, amely 24 órás védelmet nyújt, az év minden napján.

Menedék a természetben A villa egy mestermű, ahol a modern dizájn eleganciája találkozik a természet időtlen varázsával. Egyedi és lenyűgöző menedéket kínál, amelyet évszázados parafatölgyek szépsége vesz körül, miközben a nagyvárosi élet kényelmei is karnyújtásnyira vannak.

Tapasztalja meg a villa utánozhatatlan varázsát, ahol a modern dizájn eleganciája találkozik a természet időtlen vonzerejével, és egy valóban egyedi, magával ragadó menedéket kínál.

Térkép