Projekt neve: Villa STERN

Új fejlesztés: Árak: 5,060,000 € – 5,060,000 € között. [Hálószobák: 7 – 7] [Fürdőszobák: 7 – 7] [Épített méret: 1,255.00 m² – 1,255.00 m²]

Bemutatjuk ezt a fejlesztést: Egy szupermodern mestermű Altos de Valderrama-ban, Sotogrande-ban

Üdvözöljük a villában, egy ultra-modern építészeti csodában, amely a neves Altos de Valderrama-ban található, Sotogrande-ban. A híres Cartier-kastéllyal szomszédos, ez a kivételes ingatlan a luxus csúcsát képviseli, ötvözve a páratlan eleganciát a korszerű dizájnnal.

Páratlan elhelyezkedés: A Sotogrande egyik legbiztonságosabb és legelőnyösebb területén elhelyezkedő villa tökéletes egyensúlyt kínál a magánélet és az exkluzivitás között. A villa öt regionális golfpálya környezetében található, lélegzetelállító kilátással a híres Real Club Valderrama Golfpályára – igazi golfozók paradicsoma. A neves Sotogrande International School mindössze 5 perces autóútra található, így ez a hely ideális a családok számára.

Tágas lakóterület: A villa figyelemre méltó, 1,225 m² alapterületű, gondosan megtervezett lakóterülete egy 2,212 m²-es telken helyezkedik el, bemutatva a luxus és az innováció tökéletes kombinációját. E csodálatos villa minden négyzete a kifinomultságra és a fenntarthatóságra lett megtervezve.

7 luxus hálószoba: A hét hálószoba mindegyike magánszentély, saját fürdőszobával, amely kényelmet és magánéletet biztosít minden lakónak. Ezek a szobák természetes fényben fürdenek, és kiváló szellőzéssel rendelkeznek, az első emeleti hálószobák mind panorámás kilátást nyújtanak a Real Club de Valderrama-ra.

Fenséges bejárat: A villa bejárata megadja az alaphangot az egész otthon számára – egy impozáns előcsarnok, amelynek dupla magasságú mennyezete természetes fényben fürdeti a teret, a délkeleti tájolásának köszönhetően. Ez a fenséges tér a villa eleganciájának és a részletekre való figyelmének példáját mutatja be.

Kültéri oázis: Az ingatlan egy 12 méter hosszú és 3 méter széles kültéri medencével rendelkezik, amely tökéletes a pihenésre és a sportolásra. A medence mellett egy sétáló víztükör található, amely fokozza a villa nyugodt légkörét azzal, hogy visszatükrözi a fényt és egy csipetnyi nyugalmat ad hozzá.

Wellness és relaxáció: A testi és lelki egészség elősegítése érdekében ez az ingatlan egy modern wellness területet tartalmaz, luxus SPA-val, teljesen felszerelt edzőteremmel és pihentető szaunával. Ez a dedikált tér biztosítja, hogy a jóllét mindig a lakóélmény középpontjában álljon.

Circadian világítás: A villa fejlett cirkadián világítási rendszerrel van felszerelve, amely automatikusan igazítja a fény árnyalatát a nap folyamán az emberi szükségletekhez, fokozva a kényelmet és a jólétet.

Zökkenőmentes integráció a természettel: A nyugodt és természetes környezetben elhelyezkedő villa a legjobbat nyújtja a két világban – teljes körű merülést a természetbe anélkül, hogy lemondana a nagyvárosi élet kényelméről.

Évszakonkénti kényelem: A villa pincéjében egy fűtött fedett medence található, amelyet kifinomult LED világítás világít meg, így egész évben meleg és hívogató helyet biztosít a pihenéshez.

Testreszabott lift: A kényelem érdekében a villa egy teljesen testreszabott lifttel van felszerelve, amely zökkenőmentesen összeköti a pincét, a földszintet és az első emeletet, biztosítva az egyszerű közlekedést az otthonon belül.

Biztonság: A rendkívül exkluzív lakóövezetben található villa saját dedikált biztonsági szolgálattal rendelkezik, amely nyugalmat biztosít, és garantálja a legnagyobb biztonságot Önnek és családjának.

A villa nem csupán egy lakóhely – hanem a modern luxus és a kifinomult életstílus megnyilvánulása. E ház minden részletét gondosan megtervezték, hogy páratlan életmódbeli élményt nyújtson, ahol a kifinomultság találkozik a fenntarthatósággal Sotogrande egyik legkeresettebb helyén.

Térkép