Projekt neve: Villa TRUE TO YOU

Új fejlesztés: Árak: 3,200,000 € – 3,200,000 € között. [Hálószobák: 4 – 4] [Fürdőszobák: 4 – 4] [Épített méret: 261.00 m² – 261.00 m²]

A skandináv normáknak megfelelően büszkék vagyunk arra, hogy neves márkák kiváló minőségű anyagait használjuk, biztosítva a ház minden részletében a kivételes befejezést. A 4 tágas hálószobával és 4 fürdőszobával elosztva 2 szinten bőséges hely áll rendelkezésére a kényelmes élethez. Szakértői tervező és építész csapatunk szorgalmasan dolgozik majd azon, hogy a házat tökéletesen testreszabja, minden részletét az Ön pontos kívánságaihoz igazítva, biztosítva, hogy minden szempontból ideális otthona legyen. Élje át az álmai otthonának megteremtésének könnyedségét egy elsőrangú helyszínen, ahol a kifinomultság és a funkcionalitás harmonikusan egyesül.

Elviria, Marbella legkeresettebb tengerparti kerülete, a világhírű Nikki Beach otthona, amely gyalogosan is megközelíthető, emellett számos más strandklub és bár is található a környéken. A terület számos golfpályát, kerékpárutakat, Michelin-csillagos éttermeket és sok más szabadidős tevékenységet kínál. A magasan rangsorolt Angol Nemzetközi Iskola, a kéttannyelvű Las Chapas iskola és a Német Iskola mindössze néhány percnyire található, így Elviria sok család számára kedvelt lakóhely. A távmunkát végzők számára számos közeli étterem és közösségi munkaterület áll rendelkezésre.

Térkép