Projekt neve: Villa HALO

Új fejlesztés: Árak: 8,800,000 € – 8,800,000 € között. [Hálószobák: 8 – 8] [Fürdőszobák: 6 – 6] [Épített méret: 1,906.00 m² – 1,906.00 m²]

A Villa: A Fenntartható Luxus Csúcsa

A rangos La Reserva de Sotogrande területén elhelyezkedő villa a fenntartható luxus életmód csúcsát képviseli. Ez az építészeti csoda a golfpálya első vonalában található, zavartalan kilátást kínál a tökéletesen karbantartott zöldekre és a csillogó Földközi-tengerre. A privát szféra figyelembevételével tervezett villa nyugodt menedéket biztosít, miközben megtestesíti a kortárs dizájn kényelmét és eleganciáját.

Innovatív Dizájn: Ez a villa a modernista építészet lenyűgöző példája. Tiszta vonalaival és tágas teraszaival a villa zökkenőmentesen integrálódik a természetes környezetébe. A teraszos kialakítás nemcsak a lélegzetelállító kilátásokat fokozza, hanem bőséges természetes fényt is biztosít, elősegítve a belső és külső terek harmonikus keveredését.

Fenntarthatóság: A környezeti felelősségvállalás iránti elkötelezettséggel ez az ingatlan a fenntarthatóságra összpontosít. Az energiahatékony rendszerektől az öko-barát anyagokig a villa minden aspektusát úgy tervezték, hogy minimalizálja ökológiai lábnyomát, miközben maximális kényelmet és luxust biztosít.

Luxus Belterek: Lépjen be, és fedezze fel a kifinomultság birodalmát. A prémium minőségű befejezések, az egyedi bútorok és a csúcstechnológiás berendezések egyedülálló eleganciát teremtve egyesülnek. Minden részletet gondosan válogattak, hogy fokozzák az élettapasztalatát.

Panorámás Kilátás: Élvezze a lélegzetelállító kilátásokat a villa minden sarkából. A tágas ablakok és a gondosan megtervezett kültéri terek biztosítják, hogy a festői táj mindig látható legyen, akár a buja golfpályát, akár a csillogó tengert nézi.

Privát és Biztonságos: A villa a magánélet és a nyugalom szentélyét kínálja. Annak ellenére, hogy nyitott a természetes tájra, a villa stratégiai tervezése és elhelyezkedése egy elzárt menedéket biztosít, lehetővé téve a lakók számára, hogy békében élvezzék környezetüket.

Első Osztályú Szolgáltatások: A villa felső kategóriás szolgáltatásokkal van felszerelve, beleértve a lélegzetelállító végtelen medencét, tágas kültéri szórakoztató területeket és egy privát edzőtermet, biztosítva, hogy életstílusa minden aspektusát a legjobb minőségben elégítsék ki.

Ez a villa túllép a puszta otthon fogalmán; egyedülálló életélményt kínál. A modern dizájn, a luxus és a fenntarthatóság ötvözésével páratlan életstílust kínál La Reserva szívében.

Térkép