Projekt neve: Habitat Valle Romano

Új fejlesztés: Árak: 330,000 € – 404,000 € között. [Hálószobák: 2 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 69,00 m2 – 100,00 m2]

Ez a fejlesztés a malagai Estepona önkormányzatában, a Costa del Sol szívében található, egy teljes üdülőhely, amely páratlan természeti környezetben helyezkedik el, ahol a tenger, a hegyek, a golf és Estepona összes szolgáltatása lesz az új szomszédja.

Kiváló közlekedés az autópályán, 10 perc alatt elérhető Marbella, és csupán 45 percnyire Málaga repülőterétől. Az azonnali környezet számos szolgáltatást kínál, beleértve a kikötőt, golfpályákat, oktatási központokat, egészségügyi szolgáltatásokat, szórakozási lehetőségeket, kiváló strandokat és a Costa del Sol legjobb gasztronómiáját.

A fejlesztést az Alberro Arquitectos tervezte, amely a komplexumban a modernitást, eleganciát és funkcionalitást tükrözi, kényelmesen elérhető formában.
A házak a legjobb minőségi anyagokkal és befejezésekkel rendelkeznek, valamint kiváló energiatakarékos rendszerrel.

Exkluzív, zárt lakópark, 115 tágas lakással és penthouse-szal, 1, 2, 3 és 4 hálószobával, garázzsal, tárolóval, tágas teraszokkal és privát kertekkel a földszinten, páratlan természeti környezetben és lenyűgöző tengeri és hegyi kilátással.

A házak részletesen megtervezésre kerültek a maximális élvezet érdekében. Egy “nyitott terek” koncepció, ahol a funkcionalitás és a csodálatos déli tájolás révén a fény a főszereplő.

A projekt kiváló közös területeket integrál, amelyek felnőttek és gyermekek számára két medencéből, edzőteremből, társalgóból, coworking területekből, gyermekjátszóból, petanque pályából és futóhelyszínből állnak, szépen gondozott kertekkel körülvéve, amelyek az egészséget, a szórakozást és a jólétet új életmóddá alakítják.


Térkép