Projekt neve: Village Verde

Új fejlesztés: Árak: 800,000 € – 3,500,000 € között. [Hálószobák: 1 – 4] [Fürdőszobák: 1 – 4] [Épített méret: 132,00 m2 – 431,00 m2]

Ez a fejlesztés újragondolja a hagyományos falukoncepciót, és modern környezetbe helyezi, hogy tökéletes helyet kínáljon a modern életmódhoz, erős közösségi érzéssel. A gyönyörűen megtervezett és kivitelezett apartmanok, penthouse-ok és sorházak a Faluközpont köré épülnek, zöld, buja parkban helyezkednek el. Ez lehetőséget ad a lakóknak, hogy kapcsolatba lépjenek a természettel, miközben minden szükséges dolog a küszöbükön van.
Ezt tovább fokozzuk azzal, hogy a tulajdonosok exkluzív hozzáférést kapnak a La Reserva Club lenyűgöző sportlétesítményeihez és a The Beach-hez – a magánstrandhoz és sportlagúnához a hegyekben.
Ez a legjobb életstílus egy lenyűgöző környezetben.

Lenyűgöző, két, három és négy hálószobás apartmanjaink, valamint négy hálószobás penthouse-aink a legmodernebb, nyitott térben való élés élményét kínálják. Természetes fény árasztja el őket, és hihetetlen teraszokkal rendelkeznek, ahonnan élvezhetik a meleg spanyol napot.

A teljes terület 181 és közel 524 négyzetméter között változik, ezek a tágas apartmanok padlófűtéssel és Aerotherm légkondicionáló rendszerekkel rendelkeznek. A modern, letisztult belső terek zökkenőmentesen egyesülnek a csodás teraszokkal, amelyek ideálisak kültéri étkezéshez és pihenéshez.
A laterális kialakítások lehetővé teszik a lenyűgöző, kétoldalas vagy körbeölelő teraszokat minden ingatlanban, plusz nagy tetőteraszokat a penthouse-okhoz és privát kerteket az alsó szinten található ingatlanokhoz. Minden ingatlanhoz 2 privát garázshely és nagy tárolóhelyiség tartozik.

Térkép