Projekt neve: Quintessence

Új fejlesztés: Árak: 450,000 € – 1,190,000 € között. [Hálószobák: 2 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 82,00 m2 – 127,00 m2]

Új fejlesztés. Két- és háromhálószobás apartmanok, mindenféle szabadidős szolgáltatással, amelyek megváltoztatják az életét.
Modern egységek nagy terekkel, nagy ablakokkal és széles teraszokkal. Délnyugati tájolás, hogy élvezhesse a csodálatos kilátást a Földközi-tengerre.

A lakóhely egy butik lakókoncepcióval van tervezve, üdülőhely lélekkel. Az új 5 csillagos életét lenyűgöző szabadidős és wellness szolgáltatások, kiváló minőség és verhetetlen energiateljesítmény támogatja. A természet közepette élhet, erős és egészséges életmóddal.

Elegáns és modern fejlesztés prémium szabadidős és wellness szolgáltatásokkal ~ 3 kültéri medence és egy fűtött medence, spa, törökfürdő, teljesen felszerelt edzőterem, coworking lounge és kertek. A Passzív Ház energiatanúsítvány biztosítja, hogy az apartmanok magas energetikai hatékonysággal rendelkeznek, felelősségteljes hozzáállást mutatnak a környezettel szemben, és egészséges választás a folyamatos levegőfrissítő rendszerüknek köszönhetően.

A fejlesztés csupán öt percre található a strandtól, a Rio Real golfpályától, a La Cañada bevásárlóközponttól és Marbella óvárosától. Széles természetes környezet, világos elkötelezettség a minőségi élet mellett és olyan építészet, amely a hazai élvezetre lett tervezve; itt olyan lakások várják, amelyek az apró részletek és minőségek ihletésével születtek, modern és tágas terekben, amelyek nagy teraszaikon keresztül egyesülnek a természettel, lenyűgöző kilátással a Földközi-tengerre.

Kiváló közlekedési lehetőségeinek köszönhetően mindössze 5 perc alatt élvezheti Marbella központjának üzleteit, strandjait és sétányát, ugyanakkor teljes magánéletet és biztonságot élvezve a családias légkör és a mediterrán életmód nyugalmában. Ösvények, erdők, golfpályák, kikötők és strandok mind könnyen elérhetők, és mindössze 5 percre találhatók.

Itt élni olyan élmény lesz, amely megváltoztatja az életét, ahol az egészséget a fizikai, mentális és érzelmi jólét optimális állapotaként értelmezik, harmóniában a környezettel.

Térkép