Projekt neve: Alcazaba Lagoon IV

Új fejlesztés: Árak: 550,000 € – 605,000 € között. [Hálószobák: 2 – 2] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 104,00 m2 – 114,00 m2]

TERÜLET
A Costa del Sol Európa egyik különösen különleges ökoszisztémájával rendelkezik. Nemcsak hogy rendkívül sok napsütéses nappal büszkélkedhet, hanem a téli szelek védelme alatt áll egy hegyvonulat által, és a nyári klíma is enyhébb.
Kiváló közlekedési kapcsolatok, közeli repülőterek és minden szolgáltatás Marbella-tól Gibraltárig: golfpályák, éttermek és kereskedelmi területek, kikötők, szállodák, kórházak és iskolák.
Ez a fejlesztés a Casares falujának határain belül helyezkedik el, egy “fehér falut”, amely híres gyönyörű túraútvonalairól, és a legjobb öblökről úszásra, horgászatra és búvárkodásra.

KÜLTÉR
Ez a fejlesztés az álomlakóhelye, amely több mint 40,000 m²-en terül el egzotikus kertekkel. Olyan épületek fejlesztése, amelyek vonzó, fehér vonalakkal és lágy kontúrokkal rendelkeznek, délre néző apartmanokkal.
Az apartmanok kis lakócsoportokban helyezkednek el, nagy zöld pálmafák, trópusi növények és medencék között, amelyek zöld mediterrán ökoszisztémát teremtenek.
Egy sétány kanyargós a lagúna szélén, így élvezheti a természetes környezetet és a kilátásokat, miközben sétál, fut vagy más kerekes sportokat űz.
A mesterséges strandok finom bézs homokból készültek, napozó területekkel és strandsportra kialakított zónákkal, közös szolgáltató létesítményekkel, öltözőkkel és zuhanyzókkal.

MINŐSÉG
Otthonaink egy olyan minőségi lakóélményt kínálnak, amely a világos belső terek maximális kihasználására összpontosít, nagy teraszokkal, amelyek egyedülálló környezetre néznek.
Minden otthon minőségi befejezésekkel rendelkezik, beleértve a Porcelanosa csempéket, Bosch készülékekkel felszerelt konyhákat és Technal ablakokat, amelyek maximális szigetelést és kényelmet biztosítanak. Központi fűtés és hűtés, lift az alagsori parkoláshoz, valamint privát tárolóhelyiség minden apartman számára.

Térkép