Projekt neve: Marbella Sunset

Új fejlesztés: Árak: 1,150,000 € – 1,150,000 € között. [Hálószobák: 3 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 164,00 m2 – 164,00 m2]

**KULCSRA KÉSZ ***
Végső lenyűgöző, 3 hálószobás ingatlan elérhető ebben a fejlesztésben, egy innovatív projekt Marbella területén, amely 3 és 4 hálószobás apartmanokat és penthouse-okat kínál, tágas és világos terekkel, ahol új életet kezdhet, vagy egyedi pillanatokat élhet át a Costa del Sol-on töltött nyaralása során. A lenyűgöző tengeri és hegyi kilátás, a kiváló elhelyezkedés és a korszerű dizájn három erős indok arra, hogy ezt a fejlesztést válassza új otthonának.

TERÜLET
A Cabopino terület Marbella-ban mindent összpontosít, amire csak vágyhat. Északon fenyőerdők és golfpályák, mint például a Cabopino golf. Délen a Dunas de Artola védett természeti terület található, amely a Cabopino strandra ömlik, ez egy gyönyörű, elszigetelt, kb. 1,200 méter hosszú aranyhomokos strand, mellette pedig megtalálható a hasonló nevű kikötő.

KÜLTÉR
A különböző magasságú konfigurációt kifejezetten úgy tervezték, hogy a Földközi-tenger fénye áramoljon át a házakon. A közös területeken a három medence vize és a számos kert területeinek növényzete egy tökéletesen hívogató egységbe olvad, amely a pihenésre és a kikapcsolódásra invitál.

MINŐSÉG
Minden otthon ebben a fejlesztésben egyedi, egyik sem hasonlít a másikra. Azonban van valami, amiben mind közösek: a tér a főszereplő. Ezért a szobák padlózata egyesül a teraszokéval, hogy a tenger és a hegyek felé nyitott érzetet teremtsenek. Az integrált konyhák arra hívják Önt, hogy ossza meg a reggeliket, vacsorákat… Mindezeket azért találták ki, hogy továbbra is emlékeket teremtsenek.

Térkép