Projekt neve: Living Estepona

Új fejlesztés: Árak: 425,000 € – 570,000 € között. [Hálószobák: 2 – 2] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 90,00 m2 – 101,00 m2]

Ez az egyik utolsó lehetőség, hogy újonnan épült ingatlant szerezz be Estepona központjában, a tengerparton, mindössze 1 percre a strandtól. Olyan áloméletmód, amelyet csak kevesen érhetnek el.

Ez egy csodálatos lakókomplexum, amely mindössze 23 apartmanból áll; egy 1 hálószobás apartman és 22, 2 hálószobás apartman található Estepona központjában, a Costa del Sol-on.

A fejlesztés újradefiniálja a mediterrán életstílust, amely az építészetében tükröződik, és integrálódik Dél-Spanyolország mediterrán villás életmódjába, ahol minden kényelem és tipikus szabadidős létesítmény a küszöbön van. Csak karnyújtásnyira a több mint 2,4 km hosszú La Rada strandtól, és a Földközi-tenger szívében található, rendkívül kiterjedt és zsúfolt, sok szolgáltatással rendelkezik.

A kényelmes és funkcionális terek révén a 2 hálószobás apartmanok teljes alapterülete 88 m²-től a legkisebbtől 105 m²-ig terjed, a legnagyobbig. Az egyéni parkolóhelyek a föld alatt találhatók, és lift közlekedik a garázstól az otthonokhoz.

Ár: 244.000 €-tól

Térkép