Projekt neve: Jardines de Las Lagunas Fase II

Új fejlesztés: Árak: 245,600 € – 599,000 € között. [Hálószobák: 1 – 3] [Fürdőszobák: 1 – 2] [Épített méret: 65,00 m2 – 150,00 m2]

Új lehetőségek, hogy valóra váltsd álmaidat
Az első fázis kereskedelmi sikere után a második fázis új javaslattal tér vissza, amely magában foglalja az előző fázis legjobbjait, hogy egy lépéssel tovább haladva egy rendkívül optimalizált terméket kínáljon, amely a te ízlésedre és szükségleteidre van szabva. Az élet mindig ad második esélyeket, és biztosak vagyunk benne, hogy ezúttal nem fogod kihagyni a lehetőséget, hogy élvezd új otthonodat a Costa del Sol legígéretesebb területén.

Tedd az otthonod a nap fénypontjává
A lakókomplexum tágas 1, 2 és 3 hálószobás apartmanokból és lenyűgöző 3 hálószobás penthouse-okból áll. A Costa del Sol csodálatos éghajlata egész évben, és ebben a fejlesztésben szeretnénk a lehető legjobban kihasználni ezt. Ezért a projekt lenyűgöző teraszokat kínál, amelyek az otthonodat a saját privát paradicsomoddá varázsolják. Minden otthonhoz tartozik garázs és tárolóhelyiség.

Ahol a „otthon” szó értelmet nyer
Az új fázis innovációjaként padlófűtést adtunk hozzá a fürdőszobákhoz. Ez egy tisztább és hatékonyabb fűtési rendszer, amely hozzájárul a jövőbeli otthonod kényelmes légkörének megteremtéséhez. A lakóterület abszolút biztonságot és nyugalmat nyújt, és biztonsági kamerákat telepítettek az otthonod védelme érdekében.

Minden a kezed ügyében
A fejlesztés a Costa del Sol kiváltságos területén található. Kevesebb mint 5 percnyire a part legjobb kereskedelmi ajánlataitól, a közvetlen közelben számos golfpálya, 2 km-re a strandtól, és a közlekedési szolgáltatások szinte az ajtód előtt.


Térkép