Projekt neve: Tiara

Új fejlesztés: Árak: 1,127,000 € – 1,127,000 € között. [Hálószobák: 3 – 3] [Fürdőszobák: 3 – 3] [Épített méret: 144,00 m2 – 144,00 m2]

Új építésű, 3 hálószobás földszinti apartman, lenyűgöző panorámás tengerre néző kilátással Afrikára és Gibraltárra.

Fantasztikus apartman, verhetetlen tengeri kilátással a partvidékre, Afrikára és Gibraltárra. Az apartman 3 fürdőszobás hálószobából áll, mindegyik közvetlen kijárattal rendelkezik egy nagy teraszra és egy 78 m²-es privát kerthez, ahol élvezheti a felfrissítő fürdést a privát medencében. A komplexum 56 luxus 3 és 4 hálószobás apartmant tartalmaz, panorámás tengeri kilátással, 7 blokkra osztva, mindössze 2 lakással emeletenként, ami tovább növeli az exkluzivitását.

A konyha teljesen felszerelt, a hőmérséklet-szabályozás aerotermiával történik, a lakás egész területén padlófűtés található, és még sok más… Fedezze fel az élet örömét egy teljesen zárt lakóövezetben, biztonsággal, 3 medencével, amelyek lehetővé teszik a Costa del Sol hosszú, jó időszakainak élvezetét. Lélegzetelállító kilátás a teljes partvonalra és a Marbella-öbölre, egészen a Gibraltári-szikláig és Afrikáig a háttérben.

Ezenkívül egy teljesen felszerelt modern gépekkel ellátott edzőterem és egy csodálatos wellness központ segít megőrizni az egészségét és a fittségét anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát, valamint ideális helyet biztosít a pihenéshez egy hosszú nap után. A komplexumnak van egy közösségi munkaterülete is, ahol dolgozhat és kapcsolatban maradhat projekteivel, amikor csak szüksége van rá.

Kiváltságos elhelyezkedés a Golf-völgy felett, kiemelkedő helyszín a Costa del Solon, mindössze 10 percre Marbellától és a kozmopolita Puerto Banús-i kikötőtől. Golfpályák veszik körül, így ideális hely a számos tevékenység élvezetéhez, valamint a Costa del Sol irigylésre méltó éghajlatának és környezetének kihasználásához.


Térkép