Projekt neve: Carat Fase II

Új fejlesztés: Árak: 845,000 € – 3,495,000 € között. [Hálószobák: 2 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 4] [Épített méret: 87,00 m2 – 256,00 m2]

Ez egy prestízs lakókomplexum, amely kivételes helyszínen található, lenyűgöző panorámás kilátással a Földközi-tengerre, mindössze 200 méterre a strandtól. A közelben számos szolgáltatás, étterem, bolt és szabadidős tevékenység található.

Az építészeti design exkluzivitása alapos munkának az eredménye, amelyben külön figyelmet fordítottak minden egyes elemre. Karakterét és egyediségét azok a döntések tükrözik, amelyeket a projektet alkotó terek megvalósítása során hoztak.

A környezet és a helyszín valódi tükröződése a nemzetközi luxusnak a Reserva del Higuerón szívében. Több kapcsolata és a tengerhez való közelsége világszintű referenciává tette. Mi vagyunk az Ön luxus lakóingatlan márkája.

Megalkottuk a koncepciót, hogy kiváló életminőséget kínáljunk Önnek, létrehozva egy saját lakóhelyet a nap és a tenger tökéletes harmóniájának köszönhetően, két kulcsfontosságú elem, amelyek vezettek minket a Costa del Sol szívében, Benalmádena Costa elhelyezkedésének megválasztásához, tökéletes középúton a legnépszerűbb helyszínek, mint Málaga, a főváros, és Marbella, az exkluzivitás és a nemzetközi luxus mintapéldája között.

Főbb jellemzők:

  • Modern design: Modern és elegáns építészeti tervezés, letisztult vonalakkal és kiváló minőségű anyagok kombinációjával.
  • Nyitott és világos terek: Az ingatlan nagy ablakokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a Costa del Sol-ra jellemző fény beáramoljon. Minden szobát a kényelem és a funkcionalitás biztosítására terveztek.
  • Panorámás kilátás: Lélegzetelállító panorámás kilátást élvezhet a ház különböző területeiről, lehetővé téve, hogy csodálja a tájat és gyönyörű naplementéket.
  • Luxus kivitelezés: Az ingatlan építése során használt luxus kivitelezések és kiváló minőségű anyagok a részletekre való gondos figyelmet tükrözik.
  • Privát kert: Az épület egy különösen szépen tájolt privát kerttel büszkélkedhet, amely ideális a szabadban való pihenéshez, barátokkal és családdal való időtöltéshez vagy egyszerűen a nyugalom élvezetéhez.
  • Modern létesítmények: A ház a legújabb kényelmi szolgáltatásokkal és technológiákkal van felszerelve a kényelmes és praktikus életért.

Egyéb részletek:

  • Nagy testreszabási lehetőségek: Minden ingatlan egyedivé tehető, hogy alkalmazkodjon az Ön ízléséhez és igényeihez.
  • Parkolás és tárolás: A komplexum tágas underground parkolóhellyel rendelkezik, plusz egy autólift és egy tároló minden ingatlanhoz.
  • Biztonság: 24/7 biztonsági intézkedések az egész közösségben.
  • Létesítmények: A lakók élvezhetik a kültéri végtelenített medencét, a fűtött fedett medencét, a jóga- és pilateszónát, az edzőtermet, a zöld területeket, a coworking területet és a szórakoztató területet bárral.

Röviden, a projekt az exkluzivitásra és a luxusra tett kötelezettségvállalás, verhetetlen elhelyezkedéssel, a tengerhez és a Costa del Sol főbb városaihoz való közelsége miatt.

Ha érdekli, hogy időpontot egyeztessen a részletek megismerésére, vagy ha további kérdései vannak, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.


Térkép