Projekt neve: Seaviews Reserve

Új fejlesztés: Árak: 999,000 € – 999,000 € között. [Hálószobák: 3 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 125,00 m2 – 125,00 m2]

Teljesen új penthouse, kivételes elhelyezkedéssel, mindössze 100 méterre a Fuengirola-i Carvajal strandtól.

Ez a gyönyörű, 189 m2-es penthouse csodálatos kilátást nyújt a Földközi-tengerre, 3 hálószobával, ebből az egyik saját fürdőszobával, teljesen felszerelt konyhával, étkező-nappalival, mosókonyhával és egy 54 m2-es terasszal, ahol élvezheti a Costa del Sol által kínált napos napokat az egész év folyamán. Továbbá, az ár tartalmaz egy 7 m2-es tárolót és két parkolóhelyet is.

A komplexum luxus közös területeket kínál, beleértve egy végtelenített medencét, edzőtermet, szaunát, törökfürdőt, zöld területeket, chill-out területet és napozóteraszt. A közös területek bútorai és berendezései vadonatújak, mivel az ingatlanokat az év februárjában adták át.

A strand közeli kivételes elhelyezkedés mellett ez a penthouse közel van szupermarketekhez, iskolákhoz, éttermekhez, strandbárokhoz, szállodákhoz és buszmegállókhoz. Előnye, hogy a helyi vonatmegálló mindössze 30 méterre található, így könnyen megközelíthető a repülőtér, Málaga és más települések a Costa del Sol mentén.

A tulajdonjog átruházásával egy éves tagságot biztosítunk a Higuerón sportklub & spa számára.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesse az ingatlant!

Térkép