Projekt neve: Dream Golf

Új fejlesztés: Árak: 302,500 € – 516,450 € között. [Hálószobák: 2 – 2] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 96,00 m2 – 99,00 m2]

Új lakóépület Mijas Costa, Málaga területén. A privát urbanizáció 54 lakást kínál, 2 és 3 hálószobával, 3 blokkból áll, 3 emelet magasságban, beleértve a nagy teraszokkal rendelkező penthouse lakásokat, amelyek csodálatos kilátást nyújtanak a golfpályára. Nagyon világos otthonok tágas nappalival, integrált konyhákkal, modern tervezéssel, a magánélet és a golf közelségének élvezetére tervezve. A közös területeken medencék és jól karbantartott kertek találhatók, ahol élvezheti a terület csodálatos légkörét.

Csendes helyen helyezkedik el, közvetlenül a Calanova Golf Club golfpálya mellett. A lakóépület mindössze 3 kilométerre van a tengertől, és karnyújtásnyira La Cala de Mijas-tól. Tökéletesen kapcsolódik Malagához és Marbellához, könnyű hozzáféréssel az AP-7 és A-7 autóutakhoz.

Kivételes elhelyezkedése a tenger és a hegyek között lehetővé teszi, hogy a természetes tájat nagyon közeli távolságból élvezze. Az ideális hely, ahol egy luxus otthonban élhet a tartomány egyik legkeresettebb sarkában.

A lakások sokoldalúságot és kényelmet kínálnak a nyitott és optimalizált terek révén. Például a konyhák nyitottak és integráltak a nappalival. A penthouse-ok teraszai nagyobbak, panorámás kilátással rendelkeznek. A földszinti lakások saját kerttel rendelkeznek. Az összes kiválasztott anyag a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg, hogy modern esztétikát és a mediterrán tervezésnek megfelelő stílust kínáljon.

Minden 2 és 3 hálószobás apartmanhoz 1 mélygarázsban található parkolóhely és 1 tárolóhely tartozik, míg minden penthouse-hoz 2 mélygarázsban található parkolóhely és 2 tárolóhely tartozik az árban.


Térkép