Projekt neve: Pine Hill Residences

Új fejlesztés: Árak: 319,000 € – 389,000 € között. [Hálószobák: 3 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 74,00 m2 – 98,00 m2]

Engedje meg, hogy bemutassam ezt az elegáns új lakásfejlesztést, amely Torreblanca domboldalán, Fuengirolában található. Ez egy hely, ahol magába öleli a mediterrán életstílust, egy békés külvárosi környezetben.

Csak 71 lakással ez egy intim közösség, amelyet a város központjának tömegétől és zűrzavarától mentesen élvezhet. Ugyanakkor Fuengirola városközpontjának nyüzsgése mindössze néhány percnyire található, ahogyan Los Boliches, Torreblanca és Las Gaviotas strandjai is csak néhány percre vannak autóval. A helyi busz- és tax megálló közvetlenül a lakópark előtt található, és csak 3 perc autóval a Torreblanca vasútállomás. A teraszok vidéki, tengeri vagy hegyi kilátást kínálnak, és harmonikusan kapcsolódnak a tágas belső terekhez, hogy maximalizálják az egész évben élvezhető élettér méretét.

Ez a fejlesztés egészségügyi, szabadidős, szociális és üzleti létesítményeket biztosít, hogy a család minden tagja élvezhesse azokat. Ez egy olyan hely, ahol annyit vagy épp annyit tehet, amennyit szeretne, a saját környezetének kényelmében. A nagy trópusi kertekben elhelyezkedő kültéri medence lehetőséget nyújt a hosszú nyári időszakok élvezetére, melyeket napos reggelek és egyedi naplementék jellemeznek.

A spa, a fedett fűtött medence és a teljesen felszerelt edzőterem itt van, hogy segítsen megvalósítani az egészséges életmódot. A környezetet úgy alakították ki, hogy ösztönözze a kikapcsolódást, pihenést és a kényeztetést. A közösség rendelkezik egy privát mozival, gastro bárral és közösségi térrel, ahol minőségi időt tölthet barátaival, családjával és szomszédaival. Ugyanakkor a szabadidő könnyen összeegyeztethető az üzleti igényekkel a lakók számára fenntartott üzleti központnak köszönhetően.


Térkép