Projekt neve: Blossom Benalmadena Fase II&III

Új fejlesztés: Árak: 260,800 € – 424,700 € között. [Hálószobák: 2 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 85,00 m2 – 113,00 m2]

Ez egy lakókomplexum, amelyet azért terveztek, hogy garantálja az Ön és családja kényelmét, ahol minden nap jobb lehet, mint az előző.

Olyan fejlesztést kínálunk, amely 57 ingatlanból áll, 2 és 3 hálószobás, valamint tetőtéri lakásokkal. A nappalik közvetlen hozzáférést biztosítanak a teraszhoz, a penthouse lakások pedig csodálatos kilátást nyújtanak a Földközi-tengerre.

Az Ön otthona a közös területek, a békés környezet és a városi élet tökéletes kombinációja lesz.

Minden apró részletre ügyeltünk. A minőség és a korszerű dizájn adja meg ennek a komplexumnak a páratlan szellemét.

Ez a fejlesztés egy élvezetes hely, amely Benalmádenában található, a Costa del Sol egyik városában Málaga tartományban. Benalmádena, a térség egyik vezető turisztikai célpontja, minden szükséges szolgáltatással rendelkezik a mindennapi élethez, például sportolási lehetőségekkel, szupermarketekkel, iskolákkal és szabadidős területekkel, ami azt jelenti, hogy minden közel van Önhez.

Ez a fejlesztés verhetetlen elhelyezkedéssel bír; kapcsolódik a főbb útvonalakhoz, amelyek az Autovía del Mediterráneo (AP-7) felé vezetnek, mindössze 15 km-re a repülőtértől és 24 km-re Málaga központjától, és kilátással rendelkezik a Földközi-tengerre.

Térkép