Projekt neve: PRIVILEGE MONTEMAR

Új fejlesztés: Árak: 549,000 € – 549,000 € között. [Hálószobák: 2 – 2] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 91,00 m2 – 91,00 m2]

Ez a különleges és emblematikus épület három emeleten helyezkedik el, amelyben 8 luxusingatlan, 16 parkolóhely és 10 tároló található. Az épület egy páratlan lakóövezetben található, amely egyre keresettebb Torremolinos kiváló elhelyezkedése miatt.

Nagy ablakok engedik be a természetes fényt, ami áramlást teremt a belső és külső terek között. A teraszok és üvegfüggönyök dizájnja miatt a terek megsokszorozódnak. Az élvezetek tudása nem csupán személyes választás, hanem esztétikai minőség is, amely kevesek kiváltsága. Az új ingatlanod ebben a fejlesztésben lehetővé teszi, hogy életstílusodat a következő szintre emeld, új perspektívát nyújtva. A választás egyszerű és a te kezedben van: az ideális otthon, amelyet ez a fejlesztés kínál.

Tudatában vagyunk annak, hogy új projekteket kell létrehozni, amelyek elősegítik az egészséges életmódot és tiszteletben tartják a környezetet. A legjobb minőségű és neves márkájú designer termékeket kínáljuk a piacon minden területen, garantálva egy több mint 40 éve működő, a lakóingatlanok terén elismert építőipari cég maximális értéket biztosít minden projekt számára.

Térkép