Projekt neve: Calanova Collection

Új fejlesztés: Árak: 520,000 € – 710,000 € között. [Hálószobák: 2 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 86,00 m2 – 145,00 m2]

Ez a fantasztikus új fejlesztés lenyűgöző, modern apartmanokat és penthouse-okat kínál tengeri kilátással, mindössze karnyújtásnyira La Cala de Mijas-tól. Nem meglepő, hogy ez a gyönyörű tengerparti város és környéke rendkívül népszerű. A Costa del Sol-on elhelyezkedő, ez a csodás turistacélpont híres a csodás homokos strandjairól, bájos óvárosáról, valamint széles választékú éttermekről, bárokról és boltokról. La Cala de Mijas otthont ad számos golfpályának, köztük a neves Calanova Golfnak. Ideális helyszín szabadtéri tevékenységekhez, mint például túrázás, golf, vízi sportok, vagy egyszerűen csak ücsörögni egy chiringuito-ban a tengerparton, élvezve a fantasztikus éghajlatot. Málaga nemzetközi repülőtere mindössze 25 percnyire van az egyik irányban, míg Marbella és Puerto Banus trendi boltjai, butikjai és híres éjszakai helyei kevesebb mint 20 percnyi autóútra találhatók a másik irányban, így ez a lenyűgöző fejlesztés valóban a tökéletes helyszínt kínálja.

A fejlesztés lenyűgöző panorámás kilátása az andalúz vidékre és a Földközi-tengerre egyszerűen meg kell nézni. Az apartmanok modern és letisztult belső térrel rendelkeznek, és a legmagasabb minőségű specifikációkkal készültek. A fejlesztés üdülőszínvonalú szolgáltatásokat kínál, két medencével, az egyik végtelenített, teljesen felszerelt edzőteremmel, spa-val, szaunával és még egy beltéri golf szimulátorral is, ahol gyakorolhatja a lendületét.

Ezek a modern apartmanok és penthouse-ok tágasak és világosak, természetes fény árasztja el őket a padlótól a mennyezetig érő ablakokon keresztül. Több alacsony épületre osztva, kiterjedt közös kertekkel körülvéve, magas minőségű felszereltséggel rendelkeznek, mint például Bosch készülékek a konyhákban és Hansgrohe csaptelepek a fürdőszobákban. A földszinti apartmanok terasszal és privát pezsgőfürdővel rendelkeznek, egyesek saját kertekkel is, míg a középső emeleti apartmanok tágas teraszokkal büszkélkedhetnek, csodálatos kilátással. A penthouse-ok nagy teraszokkal rendelkeznek, amelyek az open plan nappali területekről nyílnak, és saját pezsgőfürdőjük is van, kiterjedt napozóterasszal, lenyűgöző kilátással. Ez az új fejlesztés valóban kiváltságos életstílust kínál a Costa del Sol-on.

A fantasztikus sport- és szabadidő létesítmények mellett, ezeknek a modern apartmanoknak a lakói élvezhetik, hogy a Calanova Golf Club mindössze három perc sétára van a bejárattól. A fejlesztés parkolóhelyeket biztosít golfautók számára a földalatti parkolóban, megkönnyítve ezzel a golfosok számára a pályához való eljutást. Ritka lehetőség, hogy otthonról közvetlenül a golfpályára lépjen anélkül, hogy autóba kellene ülnie.

A Málaga és Marbella között elhelyezkedő, mindössze két percre a környék egyik legjobb golfpályájától, és néhány percre La Cala de Mijas nyüzsgő üdülővárosától, ezeknek a lenyűgöző új Costa del Sol-i apartmanoknak a listáján mindenképpen ott kell lennie. Vegye fel a kapcsolatot az ingatlan szakértőink egyikével, hogy további információt kapjon és megkapja a legfrissebb elérhetőségi és árlistát.

Térkép