Projekt neve: Higueron North Residences – Lakások

Új fejlesztés: Árak: 1,275,000 € – 2,750,000 € között. [Hálószobák: 2] [Fürdőszobák: 2] [Épített méret: 115,00 m2 – 115,00 m2]

Ahol az építészet és a természet egyesül egy álomprojekten Dél-Spanyolországban: 6 villa és 26 lakás a Földközi-tengerre néző kilátással, őshonos növényzet ölelésében. Lakásaink a szállodai építészet inspirációjával készültek, követve az avantgárd esszenciát és fenntartható anyagok felhasználásával.

Egyedi építészet, amely saját identitással rendelkezik, valamint intelligens tervezés és a legmagasabb fenntarthatósági minőséggel rendelkező anyagok jellemzik ezt a projektet. Az őket körülvevő természet mozgásával összhangban a lakások hatszögletű struktúrával bírnak, amelyek egybeolvadnak a környezettel. A tágas ingatlanok két hálószobára oszlanak, az elnyújtott tolóajtó lehetőséget ad a lakók számára, hogy a lakásokat két részre osszák.

A nappali és a hálószobák nagy ablakokkal rendelkeznek, amelyek természetes fényt engednek be, egyesülve a belső terekben található fával. Az olasz konyhát egy hosszú márványsziget jellemzi, amely gondosan összekapcsolja a dizájn melegségét. A kültéri terasz a Földközi-tenger illatát hozza be, ahogyan a belső és külső terek egyesülnek, egy egységet alkotva. Otthona minden sarkának külön választott illata lesz.

Maximális intimitás, amelyet az őshonos növényzet ölel körül, lehetővé téve, hogy minden lakás élvezze és pihenjen a privát jacuzziban, miközben csodálja a Földközi-tenger és a természet kilátását. A penthouse-ok az építészeti tervezést követve a napozóteraszokon, hegyes hatszögletű tetőkkel rendelkeznek, amelyek árnyékot biztosítanak a kültéri étkezősarokban, egybeolvadva a környező fákkal. Lélegezze be a terület friss, őshonos növényzetét, miközben pihentető úszásban részesül a privát medencében a napozóteraszon.

Térkép