Projekt neve: Salvia

Új fejlesztés: Árak: 699,000 € – 830,000 € között. [Hálószobák: 3] [Fürdőszobák: 2] [Épített méret: 113,00 m2 – 117,00 m2]

Képzeld el, hogy minden reggel egy olyan kényelem és kényelem paradicsomában ébredsz, ahol minden napi szükségleted karnyújtásnyira van. Bemutatjuk az új életstílus szabványát, amelyet gondosan terveztek, hogy a legjobbat nyújtsa neked kényelem, funkcionalitás és elhelyezkedés terén.

Stratégiailag San Pedro szívében található, biztosítva, hogy minden, amire szükséged van, csak néhány lépésnyire legyen. Szupermarketek, boltok, gyógyszertárak és orvosi szolgáltatások mellett a környék egyik legjobb tenisz- és padelklubja, golfpályák, éttermek és strandklubok is megtalálhatóak. A lakások a legmagasabb minőségű anyagokkal és kivitelezéssel készülnek, nyitott tervű élettérrel és fényben gazdag lakóterekkel. 2, 3 és 4 hálószobás lakások és penthouse-ok, tágas belső területekkel, amelyek akár 195 m2-t is elérhetnek, és lenyűgöző teraszokkal, amelyek akár 189 m2-t is kitesznek, minden lakás a kortárs dizájn és elegancia bizonyítéka. Minden otthon legalább egy parkolóhelyet és tárolót tartalmaz az árban, és minden lakás testreszabható a vásárló ízlése szerint. Közös területeink sem kevésbé lenyűgözőek; modern szakemberek számára kialakított dedikált közösségi munkatér, környezetbarát ügyfelek számára elektromos jármű töltőállomások, fedett fűtött medence, valamint teljesen felszerelt edzőterem és spa áll rendelkezésre. A komplexum teljesen zárt lesz, biztonsági belépéssel és ellenőrző kapuval. Röviden, a komplexum kiemelkedik a környék legjobb projektjeként, mivel egyedi és avantgárd dizájnja kivételes módon ötvözi az esztétikát és a funkcionalitást. Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg a verhetetlen élet új szintjét!


Térkép