Projekt neve: ORIGIN

Új fejlesztés: Árak: 445,000 € – 1,025,000 € között. [Hálószobák: 2 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 80,00 m2 – 148,00 m2]

Ez a fejlesztés egy modern, privát lakókomplexum Altos de los Monterosban, amelynek tervezése a helyi kultúrára és történelemre épül. Tiszta vonalak és a legfinomabb anyagok felhasználásával nagy, harmonikus tereket hoztunk létre, amelyek kapcsolatban állnak a természettel, és ösztönzik Önt a környezettel való interakcióra.

A lakások kényelmes, egészséges és vidám életvitelre lettek tervezve. Ez a fejlesztés egy modern, privát lakókomplexum, amely 57 ház korlátozott gyűjteménye, amelyeket azért terveztek, hogy Ön és családja számára a magánélet, a kényelem és a nyugalom ideális egyensúlyát kínálják.

A fejlesztés változatos egyszobás, kétszobás vagy háromszobás lakásokat kínál, nagy teraszokkal, világos belső terekkel, prémium minőségű befejezésekkel és kifogástalan elrendezéssel.

Minden penthouse lenyűgöző pezsgőfürdővel büszkélkedhet. Néhány földszinti ingatlan szintén pezsgőfürdővel rendelkezik.

A legizgalmasabb dolog egy ház vásárlásában az, hogy otthonná alakítsuk, amely tökéletesen megfelel az igényeinek és jellemzőinek. Éppen ezért, a prémium specifikációk mellett, egy sor fejlesztést készítettünk, amellyel fokozhatja és személyre szabhatja a különböző helyiségeket saját ízlése szerint. Azért hoztuk létre a Custom Manager Service-t, hogy a lehető legmagasabb minőségű ingatlanokat hozzuk létre, amelyek minden ízlést és életstílust kielégítenek.

Térkép